Connect with us

POP!MIX

#OdSobeDoSobe: Ovog ponedjeljka pjevaju nam Kiki Rahimovski i njegova kći!

pop!mix/news

#OdSobeDoSobe: Ovog ponedjeljka pjevaju nam Kiki Rahimovski i njegova kći!

Pred nama je novi tjedan i novo izdanje projekta #OdSobeDoSobe!

Ovog ponedjeljka iz udobnosti svog doma svira nam i pjeva Kiki Rahimovski!

Kiki je izveo tri svoje pjesme – Stopala, Sve dok imaš ljubavi & Opet palim radio. Zajedno s njim sve tri pjesme snimale su supruga i kćerkica koja je u nekoliko navrata „otpjevala back vokale“!

Kiki Rahimovski baš kao i kolege glazbenici, vrijeme provodi doma, pridržavajući se svih preporučenih mjera. Pronašao je vremena za jedno glazbeno-obiteljsko snimanje, a kako je to zvučalo pogledajte i poslušajte večeras u 18h na YouTube kanalu Unisona ili na web stranicama partnera. 

Projekt #OdSobeDoSobe započeli su Unison – Hrvatski glazbeni savez i Večernji list, a podršku su dali i drugi medijski partneri tako da Kikija, kao i ostale glazbenike možete pogledati i u emisiji POPROCK.HR na HTV-u, zatim na CMC televiziji, te na portalima Mixer.hr, Popmix.hr, Sesvete danas, Zagreb.info i Karlovački.hr. Projektu su se priključile i lokalne tv postaje TrendTv iz Karlovca, Televizija Šibenik i zagrebačka Z1 televizija. Pozivamo i sve druge medije da se priključe u širenju pozitive putem glazbe i da nam se jave, a ovim putem pozivamo još jednom i sve glazbenike, autore, izvođače i producente da se također uključe i pošalju svoje snimke. Upute kako snimiti videa za ovaj projekt pogledajte OVDJE.  

 

Do sada smo imali priliku vidjeti i čuti brojne hrvatske glazbenike koji su se odazvali pozivu na sudjelovanje u projektu #OdSobeDoSobe poput Luke Nižetića, Vatre, Mie Dimšić, OSDS-a, Pravila Igre, Franke, sastava Emanuel i drugih.

UNISON – HRVATSKI GLAZBENI SAVEZ, čiji su osnivači HDS – Hrvatsko društvo skladatelja, HGU – Hrvatska glazbena unija, HUIG – Hrvatska udruga istaknutih glazbenika, HUOKU – Hrvatska udruga orkestralnih i komornih umjetnika i HUZIP – Hrvatska udruga za zaštitu izvođačkih prava, glazbom širi pozitivu i šalje jasnu poruku – stvaram #Odsobedosobe i #Ostajemdoma.

 

Continue Reading
Advertisement

More in pop!mix/news

To Top