Connect with us

POP!MIX

Elma & The Friends: “Glavu gore”, pjesma kao vjesnik optimizma

Foto: Admir Ćulumarević  

pop!mix/news

Elma & The Friends: “Glavu gore”, pjesma kao vjesnik optimizma

Jedna epidemija, jedan potres i jedna fotografija kao vrhunac jednog govora bili su dovoljna inspiracija za nastanak pjesme Glavu gore, lepršavog proljetnog hita grupe Elma & The Friends.

Nekoliko harmi Admira Ćulumarevića, vedri melodija i tekst kantautorice Elme Burnićdragi prijatelji  i suvremena tehnologija bili su dostatni da se u različitim dijelovima Zagreba i Hrvatske počne raditi na ovoj pjesmi. Elma Burnić  snimila je vokale, Tomo Miladinović i Admir Ćulumarević odsvirali su gitarske dionice, Paul Kempf sjeo je za Rhodes piano, Mario Rašić odsvirao je bas, a  Siniša Ćićo Pantelić bubnjevi i udaraljke.

Od Tučepa preko Makarske do Zagreba, ova sjajna skupina glazbenika vrlo je brzo pretočila sjajnu energiju u pjesmu Glavu gore, koju je iz udobnosti svog doma producentski uobličio Toni EterovićVideo broj za Glavu gore nastao je posve spontano, okupljajući brojne znane i neznane prijatelje sa svih strana svijeta, ujedinjujući ih u ova neuobičajena vremena.
Elmu Burnić hrvatska je publika upoznala kao pjevačicu sastava FilmMusicOrkestra, a kao kantautorica predstavila se singlovima Leptirić i Poklone u boji grlim.
Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in pop!mix/news

To Top