Connect with us

POP!MIX

Pojačanje na glazbenoj sceni – Stiže nam Nela

pop!mix/scena

Pojačanje na glazbenoj sceni – Stiže nam Nela

Mlada, talentirana glazbenica Nela snimila je spot za svoj prvi singl ‘Netko kao ti’ koji je jučer premijerno prikazan na CMC televiziji i portalu Večernji.hr. Tekst, kao i glazbu napisao je Andrej Babić dok aranžman potpisuje Ivan Božanić.

‘Možda me ostaviš bez daha, možda se samo nasmiješ i zalupiš vrata… Ja ne odustajem od nas, ja ne odustajem od tebe’ riječi su koje je emotivno otpjevala Nela poslavši poruku kako nikad ne bismo trebali dići ruke od ljubavi. Video spot je sniman pod redateljskom palicom Vedrana Rape, a glavna zvijezda je upravo ova perspektivna pjevačica čiji se snažan karakter očituje u njezinom vrlo moćnom vokalu. Uz emocije, upravo glas dominira cijelom izvedbom koja vas neće ostaviti ravnodušnima. Nela je na svoj glazbeni put krenula još kao dijete, a mnogi će je prepoznati po sudjelovanju u HRT-ovom showu ‘The Voice’ kada je otpjevavši pjesmu ‘Di sole e d’azzurro’ oborila s nogu sve prisutne.

Scenskog iskustva ovoj prelijepoj pjevačici ne nedostaje; kao jedna od glazbenih nada novije generacije pjevala je u emisiji ‘A strana’ neke od najljepših pjesama hrvatske glazbene produkcije uz pratnju vrhunskih muzičara. Dodatno obrazovanje stekla je i na Rock akademiji gdje je usavršila tehniku pjevanja te dobila dodatan vjetar u leđa i sigurnost.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × five =

More in pop!mix/scena

To Top