Connect with us

POP!MIX

“Živote moj” novi je službeni singl i spot kantautora Davora Borna

pop!mix/scena

“Živote moj” novi je službeni singl i spot kantautora Davora Borna

Pjesma “Živote moj” novi je službeni singl i spot kantautora Davora Borna kojim najavljuje svoj deveti po redu studijski album. Autobiografska pjesma Davora Borna priča je o životnoj, sudbinskoj ljubavi koja je savršeno upakirana u mediteranski pop aranžman iza kojeg stoji Mario Mikšić, a Borno joj je dao svoju prepoznatljivu, romantičarsko baritonsku interpretaciju.

Za vizualni dojam pobrinula se talijanska ekipa iz milanske produkcijske kuće “Aurora”, a atraktivni prizori snimljeni su u američkom nacionalnom parku “Big Bend” u Texasu dok su zadivljujuće kamene vizure i morsko plaventnilo snimljeni na hrvatskim plažama Beritnica i Slana na otoku Pagu.

Davor Borno je jedan od naših najpopularnijih izvođača na slovenskom tržištu, a s prethodnim singlom “Dukati” najavio je i povratak na hrvatske pozornice. Prvi album snimio je kao pjevač grupe ITD band 1990. godine, a do danas je objavio više od 80 autorskih pjesama na svojih osam studijskih albuma te je nastupio na trinaest hrvatskih festivala.

More in pop!mix/scena

To Top