Connect with us

POP!MIX

#OdGradaDoGrada: Boris Štok

#OdGradaDoGrada: Boris Štok

Riječki pjevač, skladatelj i tekstopisac Boris Štok, ovotjedni je domaćin projekta #OdGradaDoGrada! Na YouTube kanalu Unisona ili na webu Večernjeg lista pogledajte i poslušajte njegove pjesme – Još uvijek, Predajem se tebi i Tišina. Boris Štok je jedan od osnivača riječke grupe Quasarr, a od 2017. godine uspješni je solo pjevač. Predajem se tebi je njegov posljednji singl za koji je prije nekoliko dana remix napravio dvojac pocket palma.
Projekt #OdGradaDoGrada krenuo je pod nazivom #OdSobeDoSobe na samom početku pandemije COVID-19 kada je bilo onemogućeno kretanje, druženje i sviranje. Situacija u hrvatskoj glazbi s obzirom na još uvijek aktualnu pandemiju i propisane mjere nije dobra, hrvatski glazbenici definitivno spadaju u jednu od pogođenijih profesija. Ovim oblikom promocije Unison – Hrvatski glazbeni savez u suradnji s Večernjim listom pruža podršku hrvatskim glazbenicima za vrijeme trajanja pandemije. Podršku su dali i drugi medijski partneri tako da Borisa Štoka, kao i ostale glazbenike možete pogledati i u emisiji POPROCK.HR na HTV-u, zatim na CMC televiziji, te na portalima Popmix.hr , Sesvete danas , Zagreb.info i Karlovački.hr . Projektu su se priključile i lokalne tv postaje TrendTv iz Karlovca, Televizija Šibenik i zagrebačka Z1 televizija .

Osnivači UNISONA – HRVATSKOG GLAZBENOG SAVEZA su: HDS – Hrvatsko društvo skladatelja, HGU – Hrvatska glazbena unija, HUIG – Hrvatska udruga istaknutih glazbenika, HUOKU – Hrvatska udruga orkestralnih i komornih umjetnika i HUZIP – Hrvatska udruga za zaštitu izvođačkih prava.

More in pop!mix/bizz

To Top