Connect with us

POP!MIX

#OdGradaDoGrada

#OdGradaDoGrada

Poncije je ovotjedni domaćin projekta #OdGradaDoGrada!

Na Youtube kanalu Unisona ili na webu Večernjeg lista pogledajte i poslušajte njegove pjesme – Stari gramofon, Nemoj zvati sutra i Nisi pogriješila.  

Iza imena Poncije krije se glazbenik Filip Horvat koji se kao pjevač i trombonist afirmirao u sastavu October Light te Scifidelity Orchestra. Od 2016. počinje svoju solo karijeru kao autor i producent, te kao DJ.

Projekt #OdGradaDoGrada krenuo je pod nazivom #OdSobeDoSobe na samom početku pandemije COVID-19 kada je bilo onemogućeno kretanje, druženje i sviranje. Situacija u hrvatskoj glazbi s obzirom na još uvijek aktualnu pandemiju i propisane mjere nije dobra, hrvatski glazbenici definitivno spadaju u jednu od pogođenijih profesija. Ovim oblikom promocije Unison – Hrvatski glazbeni savez u suradnji s Večernjim listom pruža podršku hrvatskim glazbenicima za vrijeme trajanja pandemije. Podršku su dali i drugi medijski partneri tako da Poncija, kao i ostale glazbenike možete pogledati i u emisiji POPROCK.HR na HTV-u, zatim na CMC televiziji, te na portalima Popmix.hr, Sesvete danas, Zagreb.info i Karlovački.hr. Projektu su se priključile i lokalne tv postaje TrendTv iz Karlovca, Televizija Šibenik i zagrebačka Z1 televizija.

Osnivači UNISONA – HRVATSKOG GLAZBENOG SAVEZA su: HDS – Hrvatsko društvo skladatelja, HGU – Hrvatska glazbena unija, HUIG – Hrvatska udruga istaknutih glazbenika, HUOKU – Hrvatska udruga orkestralnih i komornih umjetnika i HUZIP – Hrvatska udruga za zaštitu izvođačkih prava.

More in pop!mix/bizz

To Top