Connect with us

POP!MIX

Bez cenzure i filtera o temama majčinstva i roditeljstva slušat ćemo u novom podcastu -Mame kod Lane

pop!mix/news

Bez cenzure i filtera o temama majčinstva i roditeljstva slušat ćemo u novom podcastu -Mame kod Lane

Foto: Siniša Bajt

Bez cenzure i filtera o temama majčinstva i roditeljstva slušat ćemo u novom podcastu -Mame kod Lane

Uz majčinstvo vežemo onu čistu, bezuvjetnu ljubav, ali i puno neprospavanih noći, brigu prožetu strahom, puno truda preko granice usprkos kojem griješimo, dižemo se i idemo ispočetka. Sveprisutni umor, puno smijeha i ponavljajućih pjesmica, krivnju i još malo krivnje, zagrljaje, suze, opetovane nove izazove, nesigurnost, preplavljenost i ponos. Iako je spomenuto izazovno, ne bi nazad, a mogle bi ponoviti. Bez cenzure i filtera o temama majčinstva i roditeljstva slušat ćemo u novom podcastu „Mame kod Lane“.

Lanu Gojak Bajt, poznatu glumicu koju viđate na malim ekranima i kazališnim daskama ovdje ćemo imati priliku gledati i slušati u ulozi voditeljice, domaćice podcasta u kojemu će ugostiti osobe iz javnog života s kojima će iskreno progovoriti o vrućim temama roditeljstva.

Ovaj podcast pokrit će teme: trudnoće, poroda, dojenja/hranjenja na bočicu, postpartuma, rastave, pobačaja, potpomognute oplodnje, odgoja djece, prilagodbe na vrtić, samohrano roditeljstvo, posvojenje, seksualnost, stres i burnout u majčinstvu, kao i sve ono s čime se roditelji svakodnevno susreću, a rijetko dijele. Tabue, predrasude i osuđivanja otvarat će i elaborirati osobe iz javnog života, stručnjaci različitih područja, liječnici, primalje, doule i terapeuti, što daje dodatnu edukativnu i informativnu vrijednost pripremljenom sadržaju. Vlastito plivanje majčinstvom, neprospavane noći, savladani izazovi, usamljenost i potreba za stvaranjem sustava podrške u majčinstvu kod Lane su stvorili želju da se o svim ovim važnim, a  prečesto zanemarenim temama glasno i jasno progovori.

U prvoj epizodi podcasta Lana je ugostila dobru prijateljicu i veliku podršku na osobnom majčinskom putu, glumicu Mariju Jerneić. Nove epizode izlazit će svakih 14 dana, a među prvim Laninim gošćama bile su: Marija Jerneić, Paola Sikirić, Ana Rucner, Una Pašić Gregović, Vanda Winter, Marijana Mikulić, Larisa Lipovac Navojec, Csilla Barath Bastajić, Ivana Zaher i brojni drugi.

Prvu epizodu koja je izašla danas možete pogledati i poslušati na YouTube-u i na svim audio podcast  platformama, a najave gostiju i događaje „iza scene” možete pratiti na službenom Instagram profilu.

More in pop!mix/news

To Top