Connect with us

POP!MIX

Nedjeljno izdanje projekta #OdSobeDoSobe: Antonio Tkalec

pop!mix/news

Nedjeljno izdanje projekta #OdSobeDoSobe: Antonio Tkalec

Danas točno u 18h na YouTube kanalu Unisona ili na web stranicama poslušajte nedjeljno izdanje projekta #OdSobeDoSobe!

Hrvatski pjevač, skladatelj i multiinstrumentalist duhovne glazbe Antonio Tkalec donosi nam tri pjesme – Hej ti, Moja molitva & Na tvom dlanu.

Antonio Tkalec je 2016. Godine od Ministarstva kulture Republike Hrvatske primio status Slobodnog umjetnika, a te iste godine je skladao, aranžirao i snimio službenu himnu za doček pape Franje u Sarajevu “Dolaziš nam kao hodočasnik mira“, koju je izveo uživo pred papom Franjom na stadionu Koševo u Sarajevu pred 65 tisuća ljudi.

Ovim putem pozivamo još jednom sve glazbenike, autore, izvođače i producente da se uključe i pošalju svoje snimke, a upute kako snimiti videa za ovaj projekt pogledajte OVDJE.  

Projekt #OdSobeDoSobe započeli su Unison – Hrvatski glazbeni savez i Večernji list, a podršku su dali i drugi medijski partneri tako da Antonia, kao i ostale glazbenike možete pogledati i u emisiji POPROCK.HR na HTV-u, zatim na CMC televiziji, te na portalima Mixer.hr, Popmix.hr, Sesvete danas, Zagreb.info i Karlovački.hr. Projektu su se priključile i lokalne tv postaje TrendTv iz Karlovca, Televizija Šibenik i zagrebačka Z1 televizija. Pozivamo i sve druge medije da se priključe u širenju pozitive putem glazbe i da nam se jave.

Do sada smo imali priliku vidjeti i čuti brojne hrvatske glazbenike koji su se odazvali pozivu na sudjelovanje u projektu #OdSobeDoSobe poput Lea, Damira Kedže, Sare Renar, Giuliana, Pravila Igre, Tončija Huljića i drugih.

UNISON – HRVATSKI GLAZBENI SAVEZ, čiji su osnivači HDS – Hrvatsko društvo skladatelja, HGU – Hrvatska glazbena unija, HUIG – Hrvatska udruga istaknutih glazbenika, HUOKU – Hrvatska udruga orkestralnih i komornih umjetnika i HUZIP – Hrvatska udruga za zaštitu izvođačkih prava, glazbom širi pozitivu i šalje jasnu poruku – stvaram #Odsobedosobe i #Ostajemdoma.

 

Continue Reading
Advertisement

More in pop!mix/news

To Top