Connect with us

POP!MIX

Davor i Lea Radolfi u zajedničkoj pjesmi: “Novi čovjek sam sutra”

pop!mix/news

Davor i Lea Radolfi u zajedničkoj pjesmi: “Novi čovjek sam sutra”

Otac i kćer, Davor i Lea Radolfi, prije nekoliko dana objavili su duet Novi čovjek sam sutra za koji su zajedno napisali tekst, dok je glazbu i aranžman napisao sam Davor.

Pjesma je nastala još prije dvije godine, a sada je dobila svoj konačni oblik i pravo je vrijeme da izađe iz ladice. U duetu s kćerkom Leom dobila je još jednu dimenziju, više intimnu i emotivnu, jer smo tekst radili zajedno. Pjesma je bezvremenska za čovjeka koji traži svoje mjesto, kako u sadašnjem tako i u budućem životu. Posebno sam uživao pjevati s Leom jer kroz život dijelimo ljubav i emociju prema glazbi iako smo u različitim glazbenim žanrovima. Ovaj put putujemo zajedno i uživali smo u tome“, objasnio je Davor.

Prošle godine Davor Radolfi obilježio je 30 godina glazbene karijere, a na ljetnoj turneji Adriatica Latina Tour podsjetio je publiku na svoje velike hitove, poput Tvoje ime kao ime ruže Da života imam dvaBožja ArijaMog života jidraSamo jednom se voliNeka živim kako živim, Ljubav je tvoja kao vino i druge. Krajem 2019. godine objavio je novu pjesmu Voliš li me još koja je označila početak rada s novom autorskom ekipom. Glazbu je skladao Darko Bakić koji je uz Luce i koautor teksta, a aranžman je potpisao Hrvoje Prskalo, član i autor sjajne grupe Bang Bang.

Za razliku od svoga oca koji je karijeru izgradio na latino zvuku, Lea Radolfi glazbenu je scenu osvojila u alternativnom pop rock sastavu Judette koji je u svom kratkom, ali zapaženom djelovanju iznjedrio hitove Voli meRioVjerujem i Žuti vlak, a ostvarila je i suradnju s Johnom iz grupe M.O.R.T. u pjesmi U mrak.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in pop!mix/news

To Top