Connect with us

POP!MIX

Na Uskrsni ponedjeljak #OdSobeDoSobe svira i pjeva Šima Jovanovc

pop!mix/scena

Na Uskrsni ponedjeljak #OdSobeDoSobe svira i pjeva Šima Jovanovc

Na Uskrsni ponedjeljak #OdSobeDoSobe svira i pjeva Šima Jovanovc

Ovotjedno izdanje projekta #OdSobeDoSobe započinje Šima Jovanovac.

Danas, 13. travnja u 18h, moći ćete poslušati tri njegove pjesme – Što kog briga kako živim, Treba mi ruka tvoja i Krv šokačka, na YouTube kanalu Unisona i na web stranicama partnera: 

Do sada su u projektu Unisona – hrvatskog glazbenog saveza i Večernjeg lista #OdSobeDoSobe pjevali Mia Dimšić, Boris Hrepić Hrepa Pravila Igre, Sara Renar, Luka Nižetić, Goran Karan, Tonči Huljić,  Tomislav Goluban & Ivica Kostelić, Alan Hržica i Sanja Štrk.

Sanja Štrk predstavila se na sam Uskrs, a snimku možete pogledati ovdje:

Projekt #OdSobeDoSobe nastavak je inicijative #OstaniDoma kojom se želi apelirati na sve građane da budu odgovorni i ostanu u svojim domovima. Hrvatski glazbenici, kojima je onemogućeno da rade svoj posao obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, složni su u pokušaju da nas oraspolože svojim pjevanjem i sviranjem prilikom situacije s kojom se svi po prvi puta susrećemo.

Unison – Hrvatski glazbeni savez i Večernji List još jednom pozivaju sve glazbenike, autore, izvođače i producente da se uključe i pošalju svoje snimke, a upute kako snimiti videa za ovaj projekt pogledajte OVDJE.

Šimu Jovanovca i ostale glazbenike koji su se pridružili projektu, možete pogledati i u emisiji POPROCK.HR na HTV-u, zatim na CMC televiziji, te na portalima Mixer.hr, Popmix.hr, Sesvete danas, Zagreb.info i Karlovački.hr. Projektu su se priključile i lokalne tv postaje TrendTv iz Karlovca, Televizija Šibenik i zagrebačka Z1 televizija, gdje ćete također moći pogledati sve „sobne“ izvedbe. Ovim putem pozivamo i sve druge medije da se priključe u širenju pozitive putem glazbe i da nam se jave.

UNISON – HRVATSKI GLAZBENI SAVEZ, čiji su osnivači HDS – Hrvatsko društvo skladatelja, HGU – Hrvatska glazbena unija, HUIG – Hrvatska udruga istaknutih glazbenika, HUOKU – Hrvatska udruga orkestralnih i komornih umjetnika i HUZIP – Hrvatska udruga za zaštitu izvođačkih prava, ovim putem vam svima želi Sretan Uskrs!

Continue Reading
Advertisement

More in pop!mix/scena

To Top