Connect with us

POP!MIX

Nakon pobjede na Dori 2021., Albina je objavila svoj novi singl “Tick-Tock”

pop!mix/news

Nakon pobjede na Dori 2021., Albina je objavila svoj novi singl “Tick-Tock”

Foto: Mislav Žabarović

Nakon pobjede na Dori 2021., Albina je objavila svoj novi singl “Tick-Tock”

Albina je pobjednica Dore 2021.! Odmah po završetku natjecanja, njena pjesma “Tick-Tock” s kojom se ove subote, 13. veljače, u dosad neviđenom izdanju predstavila na opatijskoj pozornici i izborila titulu predstavnice Hrvatske na Euroviziji, i službeno je objavljena.

“Branimir Mihaljević i ja smo razgovarali o tome kako bi bilo lijepo otići na Doru i konkurirati za nastup na Euroviziji i da to bude singl u koji jako vjerujemo i koji ima smisla, a upravo se to dogodilo. Demo verziju pjesme prvi sam put čula u njegovom studiju i na prvi me takt ‘otpuhala’. Prva pomisao mi je bila da možda to nije žanr u kojem bih se ja mogla naći, s obzirom da sam do tada pjevala balade i pjesme nekog mirnijeg ritma, ali Branimir je od samog početka bio siguran u mene. Kad sam stala pred mikrofon i stavila slušalice, dogodila se nekakva čarolija i ja sam upoznala drugu verziju sebe koju sam odmah zavoljela. Čak sam zamolila Branimira da neko vrijeme ne radimo na baladama! Veselim se daljnjem radu s ostatkom tima, ponosna sam na sve što smo do sada napravili”, izjavila je Albina.

“Pjesma je nastala brzo, u samo dva tjedna. Čitav proces stvaranja bio je vrlo spontan, što je uvijek jako dobar znak. Vjerujem da imamo pjesmu koja je spremna za pohode na same vrhove međunarodnih top ljestvica, nastavljamo dalje raditi na njoj jer cijeli tim smatra da imamo pravi hit,” nadovezao se Branimir Mihaljević.

Kako bi se u Opatiji uz prateće plesače Luciana Plazibata, Marka Marića, Devina Juraja i Stjepana Cutvarića predstavila u najboljem svjetlu, Albina je oko sebe okupila profesionalnu ekipu koja je doprinijela čitavom nastupu, a to su: Helena Janjušević (koreografija), Stefan Orlić (stilist), Zvonimir Franić (frizura) i Karlo Rusan (šminka).

Za 22-godišnju Splićanku, koja se široj publici predstavila kao finalistica treće sezone showa The Voice Hrvatska, pobjeda na Dori još je jedno u nizu vrijednih priznanja njenom dosadašnjem glazbenom radu, među koja se ubraja nominacija za prestižnu medijsku nagradu Zlatni studio u kategoriji najboljeg novog lica na glazbenoj sceni te objava HR Top 40 singla “Imuna na strah”.

More in pop!mix/news

To Top