Connect with us

POP!MIX

PAVEL SU DOBITNICI TOP.HR MUSIC AWARDS ZA GRUPU GODINE!

pop!mix/news

PAVEL SU DOBITNICI TOP.HR MUSIC AWARDS ZA GRUPU GODINE!

Foto | Bojan Zibar

PAVEL SU DOBITNICI TOP.HR MUSIC AWARDS ZA GRUPU GODINE!

Iako je 2020. godina poremetila planove svim glazbenicima, grupa Pavel usprkos svim otkazanim svirkama može reći kako iza sebe ima poprilično uspješnu i plodnu godinu. Tijekom prve polovice 2020. Pavel su imali najemitiraniju radijsku pjesmu, duet ‘Ne daj na nas’ s Tedijem Spalatom, a uspjeh na top listama ostvarili su i s nadolazećim singlovima koji su u eter pušteni početkom ljeta te najesen – ‘Bijela jedra’ pa zatim ‘Dobri se zaborave’.  Singlovi koji su bili dodatna uvertira u ono što su nam iz Pavela pripremili za kraj godine – novi studijski album Ennui.

cover | Filip Gržinčić

Album je stigao pred sam kraj 2020. kao blistavi glazbeni trenutak jedne mračne godine koja je sada iza nas, a Pavelu su stigla i neka nova priznanja struke – oba u kategoriji grupe godine – prvu nagradu za grupu godine uručio im je Zlatko Turkalj u emisiji Music Pub Zlatka Turkalja, a ovih im je dana uručena i nagrada TOP.HR Music Awards, nagrada Hrvatske diskografske udruge i RTL televizije.

‘‘Lijepo je dobivati nagrade, pogotovo za godinu koja je oskudijevala lijepim stvarima, još je draže kad je nagrada temeljena na statistici, nema glasanja, žirija, sviđanja ili nesviđanja, samo gole činjenice. Hvala!’’ – poručuje Aljoša Šerić povodom osvajanja TOP.hr Music Awards.

More in pop!mix/news

To Top