Connect with us

POP!MIX

#OdSobeDoSobe s Alanom Hržicom

pop!mix/news

#OdSobeDoSobe s Alanom Hržicom

#OdSobeDoSobe s Alanom Hržicom

Pjevač duhovne glazbe, Alan Hržica, današnji je domaćin projekta #OdSobeDoSobe.

Danas. 10. travnja, u 18h moći ćemo poslušati čak tri pjesme u izvedbi Hržice – Golgota, Cijeno neprocjenjiva i Ispred bijele hostije, na YouTube kanalu Unisona i na web stranicama partnera. 

 

Do sada su u projektu Unisona – hrvatskog glazbenog saveza i Večernjeg lista #OdSobeDoSobe pjevali Mia DimšićBoris Hrepić Hrepa Pravila IgreSara RenarLuka NižetićGoran KaranTonči Huljić i Tomislav Goluban & Ivica KostelićProjekt je pokrenut kao nastavak inicijative #OstaniDoma obzirom na trenutno stanje u Hrvatskoj, koje zahtjeva od svih nas odgovornost i ostanak u svojim domovima. Hrvatski glazbenici složni su u pokušaju da nas oraspolože svojim pjevanjem i sviranjem prilikom situacije s kojom se svi po prvi puta susrećemo.

Unison – Hrvatski glazbeni savez i Večernji List još jednom pozivaju sve glazbenike, autore, izvođače i producente da se uključe i pošalju svoje snimke, a upute kako snimiti videa za ovaj projekt pogledajte OVDJE.

Alana Hržicu i ostale glazbenike koji su se pridružili projektu, možete pogledati i u emisiji POPROCK.HR na HTV-u, zatim na CMC televiziji, te na portalima Mixer.hrPopmix.hrSesvete danasZagreb.info i Karlovački.hr. Projektu su se priključile i lokalne tv postaje TrendTv iz Karlovca, Televizija Šibenik i zagrebačka Z1 televizija, gdje ćete također moći pogledati sve „sobne” izvedbe. Ovim putem pozivamo i sve druge medije da se priključe u širenju pozitive putem glazbe i da nam se jave.

UNISON – HRVATSKI GLAZBENI SAVEZ, čiji su osnivači HDS – Hrvatsko društvo skladatelja, HGU – Hrvatska glazbena unija, HUIG – Hrvatska udruga istaknutih glazbenika, HUOKU – Hrvatska udruga orkestralnih i komornih umjetnika i HUZIP – Hrvatska udruga za zaštitu izvođačkih prava, glazbom širi pozitivu i šalje jasnu poruku – stvaram #Odsobedosobe i #Ostajemdoma.

Continue Reading
Advertisement

More in pop!mix/news

To Top