Connect with us

POP!MIX

Novi CD Slavonija festa CMC 200 kao vodič u novo izdanje festivala

pop!mix/festival

Novi CD Slavonija festa CMC 200 kao vodič u novo izdanje festivala

Treće izdanje Slavonija festa CMC 200, kojeg organizira CMC televizija uz potporu Grada Slavonskog Broda i Turističke zajednice grada, dobilo je svoju kompilaciju koja je objavljena danas u nakladi Croatia Recordsa. Ukupno 18 pjesama i 13 izvođača koji će nastupiti na Slavonija festu, 24. i 25. kolovoza u Slavonskom Brodu, pravi su vodič za sve one posjetitelje koji će i ove godine put prekrasne tvrđave Brod.

Na novom albumu nalaze se pjesme headlinera Bajage & Instruktora (“Može da te ubije grom”, “U sali lom”), Divljih jagoda (“Znamo da je kraj”, “Krivo je more”) i Kojota (“Evolucija ide u pogrešnom smjeru”) te brojnih drugih izvođača koji će nastupiti na festivalu, Opće Opasnosti (“Da je Bog dao”, “Jednom kad noć”), Teške industrije (“Sve mogu lažima”), Artan Lilija (“Nije svejedno”), grupe Neki to vole vruće (“Teška vremena”, “Jeans generacija”), Fluentesa (“Prava ljubav”), Bang Banga (“Što ako ne bude po tvom”), Flyera (“Jednostavnije”, “More”), Pravila Igre (“Ime ljubavi”), Emira & Frozen Camelsa (“Nisam sam”) te Komune i RocHoira s potpuno novom pjesmom “Faraoni”. U pitanju su većinom aktualni singlovi koji se nalaze na brojnim radijskim top listama u Hrvatskoj.

Slavonija fest CMC 200 je još jednom dokazao da je produkcijski i programski jedan od najvećih i najbogatijih festivala domaće pop i rock glazbe u regiji. Uz nastup već poznatih i etabliranih imena daje mogućnost i nekim novim bendovima i izvođačima koji se tek trebaju dokazati, a koji iza sebe imaju autorske materijale. Stoga, dvije festivalske večeri, u petak i subotu, 24. i 25. kolovoza, prava su prilika za uživanje u vrhunskoj pop i rock glazbi, a festivalski CD najbolji način za upoznavanje s glazbenim programom festivala.

More in pop!mix/festival

To Top