Connect with us

POP!MIX

D’Beni band predstavlja svoj prvi autorski singl

(foto: promo)

pop!mix/news

D’Beni band predstavlja svoj prvi autorski singl

Dečki iz D’Beni benda sa zadovoljstvom predstavljaju svoj četvrti po redu singl pod nazivom “Sad kad nema te”, a upravo je na ovom singlu došlo do laganog zaokreta pa se tako frontmen grupe Daniel Beni okušao u pisanju i dao je pjesmi autorski pečat.

Jako sam ponosan upravo radi toga jer sam se po prvi put odlučio okušati pisati pjesmu te mogu reći da je ovo moj prvijenac! Naravno, tu neću stati, već me je to dodatno motiviralo i inspiriralo za daljnji autorski rad. Već postoje neke skice i materijali. Tu je i gitarista Damjan koji je jako kreativan, a ima znanja i za tehničke stvari tako da mislim da smo dobar tandem za stvaranje novih autorskih pjesama”, iznimno zadovoljno komentirao je Daniel Beni.

Singl “Sad kad nema te” govori o ljubavi te istovremeno o borbi, predanosti i ustrajnosti dvoje ljudi koji se ponekad u životu nađu na prekretnici pa se pitaju da li unatoč ljubavi mogu dalje zajedno.

Za singl je napravljen i spot kojeg je snimao i režirao Tomislav Pović, a na spotu je radila i supruga frontmena Daniela Benija. Daniel je rekao kako želi posebno naglasiti da je za scenarij spota zadužena njegova supruga Barbara koja je pokazala da ima smisla za taj posao dok je na masteringu pjesme radio Leo Anđelković u Sound Station Recording studiju u Zagrebu.

 

Osim što je ovo njihov prvi autorski singl, ujedno je i početak suradnje s diskografskom kućom Hamar Media.

Direktorica agencije Lida Hamar Paladin zadovoljno je komentirala: “Iznimno nam je drago vidjeti kako se Hamar Media širi i diskografski s iznimno kvalitetnim izvođačima pa se tako nadamo da ćemo nastaviti niz odličnih suradnji jer nam je želja i cilj promovirati vrijedne glazbenike koji stvaraju fantastičnu glazbu.”

Nakon odličnih reakcija na pjesme “100 godina” i “Što mi lutko radiš” dečki se nadaju kako će i ova radiofonična pjesma s pamtljivim refrenom pronaći svoje mjesto na radio i TV postajama i da će je publika prepoznati i prihvatiti.

 

More in pop!mix/news

To Top