Connect with us

POP!MIX

Alex Ognjena u provokativnom spotu ostvaruje fantazije

(foto: promo)

pop!mix/news

Alex Ognjena u provokativnom spotu ostvaruje fantazije

Alex Ognjena ekscentrična je glazbenica i svestrana umjetnica koja svojim osebujnim stilom nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a to nam ponovo dokazuje u novom senzualnom singlu i provokativnom spotu “Mali moj” kojeg posvećuje “padu nataliteta” u Hrvatskoj.

Tekst pjesme potpisuje sama, a u glazbi joj se pridružuje i dobitnik Porina Zvonimir Dusper koji ujedno potpisuje i aranžman i produkciju pjesme.

“Izuzetno sam zabrinuta za migracije Hrvata i natalitet u Hrvatskoj pa sam napravila pjesmu ‘’Mali moj’’ koja će muškarce i žene lakše potaknuti na intimne aktivnosti, a ujedno im tako zahvaliti na vjernosti i komplimentima.“  –  poručila je Alex Ognjena, potaknuta istraživanjem međuljuskih odnosa i psihologijom društvenih mreža, naročito Instagrama kojeg često, osim za testiranje reakcija svojih pratitelja, koristi i za promoviranje humanitarnih akcija.

Kako kaže i sama, smatra da pomagati treba tijekom cijele godine, a ne samo na Božić pa se trenutno aktivno bavi i problematikom zakona o skrbništvu i posvajanju jer su domovi upravo zbog lošeg sustava puni djece bez adekvatne roditeljske skrbi dok potencijalni posvojitelji nikako da dočekaju člana obitelji kojem se nadaju.

Vizualni identitet spota kreirala je sama pa tako u spotu nosi vlastite modne kreacije i šminku.

More in pop!mix/news

To Top