Connect with us

POP!MIX

Mia Dimšić predstavlja singl i spot za Zagrebački festival i najavljuje novi album

pop!mix/scena

Mia Dimšić predstavlja singl i spot za Zagrebački festival i najavljuje novi album

Svaki rastanak je težak, ali ne i za Miju Dimšić koja kaže da oni često mogu biti i neko lijepo putovanje do novog, boljeg života. Upravo o tome govori u novoj pjesmi “Ovaj grad” koju će predstaviti na Zagrebačkom festivalu 25. siječnja.

“Ovo je pjesma koja najbolje opisuje kako se osjećam u posljednjih nekoliko mjeseci. Govori o stvarima s kojima se svi prije ili poslije suočavamo, prvenstveno rastancima koje često doživljavamo negativno, a zapravo su predivan put do novih životnih poglavlja. Govori o gradu koji poznajemo od početka do kraja, gdje smo odrasli, koji čuva naše najljepše uspomene, ali znamo da je došlo vrijeme da se usudimo otisnuti dalje. Ono najvažnije, govori o snovima i hrabrosti da ih slijedimo bez obzira na sve i slijepo vjerujemo da taj put ima smisla. Nadam da će utješiti sve one koji su iz bilo kojeg razloga daleko od grada ili mjesta na koje prvo pomisle kad ih netko pita odakle su i tko su.”, rekla je Mia Dimšić o pjesmi.

Novu prekrasnu baladu napisali su Mia i Damir Bačić, glazbu su radili Mia i Vjekoslav Dimter koji je uz Ivana Pešuta zaslužan i za aranžman. Snimana je u Croatia Records studiju u Zagrebu, Green Room studiju u Rijeci i tonskom studiju Vjekoslava Dimtera u Philadelphiji (SAD). Miks i mastering potpisuju Ivan Popeskić i Ivan Pešut.

Za pjesmu je snimljen i videospot koji je režirao Boris Sekulić, a premijerno je prikazan na CMC televiziji.

Mia Dimšić je prošlu godinu završila priznanjem Hrvatske diskografske udruge za najprodavaniji domaći album godine (“Život nije siv”), te uspješnim novim božićnim singlom i spotom “Snježna ulica”, a ovom pjesmom nagovještava da će i 2019. godina biti njezina.

More in pop!mix/scena

To Top