Connect with us

POP!MIX

Ususret festivalu, objavljen album “23. ETNOFEST NEUM 2018.”

pop!mix/festival

Ususret festivalu, objavljen album “23. ETNOFEST NEUM 2018.”

Ususret festivalu, objavljen album “23. ETNOFEST NEUM 2018.”

Dvadeset i treće izdanje popularnog Etnofesta u Neumu dobilo je prateće CD izdanje u nakladi Croatia Recordsa. Na novom albumu pronađite 22 skladbe nadahnute hrvatskim tradicionalnim izričajem, koje će biti izvedene u nedjelju, 19. kolovoza na plaži ispred hotela Zenit u 20:30 sati.

Među izvođačima koji će ove godine nastupiti u Neumu nalaze se Neno Belan i Singrlice feat. Jurica Pađen s tradicionalom “Klinček stoji pod oblokom”, Zlatko Pejaković s pjesmom “Od ljubavi prave gineš”, Trio Gušt s “Crnom mačkom”, Ante Toni Janković s hit singlom “Te nemirne usne”, kao i Dražen Žanko s pjesmom “Galioti zemje”. Publika u Neumu pozdravit će i Ivana Ivicu Martića koji će svoju novu pjesmu izvesti s Hankom Paldum, Vuco će nastupiti sa skupinom Živo blato, a Željko Krušlin sa svojim Latinom, dok posebno treba istaknuti i nastup Livija Morosina koji se u Neum iznova vraća svake godine. Nastupit će još i Dalmatino, Zdravko Škender, Livio Morosin, Mario Rucner Project, Anezi, Slavonski dukati, Ine Tadić i Hercegovački bećari, Jozo Vučić i Tihomir Krstičević, Pero Križanović, Goran Škerlep, Ankica Grossi, Ivica Šeperić, Marin Previšić i sestre Raič te Jack Roskam.

Etnofest Neum poznat je kao “najveći izvoznik hrvatske glazbe u inozemstvu”. Njegov direktor je Tomislav Šojat, umjetnički direktor je Jurica Pađen, dok su organizatori Općina Neum i Hercegovačko-neretvanska županija u suradnji s umjetničkom organizacijom “Hipi Hop” iz Zagreba.

More in pop!mix/festival

To Top