Connect with us

POP!MIX

Luka Nižetić ima hit

pop!mix/scena

Luka Nižetić ima hit

Prošle subote u Opatiji u Sportskoj dvorani ‘Marino Cvetković’ nakon osam godina pauze održala se Dora, izbor hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije. Među 16 izvođača našao se i splitski glazbenik Luka Nižetić kojemu je ovo bio četvrti nastup na samom natjecanju. Uoči finalne večeri, s pjesmom ‘Brutalero’, autora Branimira i Marija Mihaljevića, Luka je prema domaćim i internacionalnim kladionicama slovio za pobjednika da bi na kraju osvojio visoko treće mjesto po ukupnom zbroju bodova žirija i publike.

Sudeći prema ogromnom broju komentara nakon nastupa pjesmi ‘Brutalero’, koju je pratio pomno isplaniran atraktivan, originalan i efektan glazbeno scenski nastup, mnogi predviđaju status pravog hita.

‘‘Pjesma je odlična, zabavna, vesela, super koreografija i cijeli nastup i show!
Svi ‘Balkanjeri’ bi glasali samo tako za nas.Luka predobar si ti za Hrvatsku!’
Ova pjesma bi odlična bila za Eurosong, nešto neobično i novo TOP TOP
Ova ne izlazi iz glave, a tijelo je u ritmu. Baš šteta što nije ovako energična pjesma prošla.
Znate kada je pjesme na prvu dobra pjevljiva i ulazi u uši… Kada je mi koji nismo pjevači pjevušimo, pjevamo i osjetimo…zato će Luka tvoja pjesma bez obzira na plasman biti hit

Ovo su samo neki od stotine i stotine komentara koji se mogu pročitati na Lukinim društvenim mrežama. ‘Dali smo srce i dušu u ovu pjesmu. Pripremali se mjesec dana, pomno osmislili scenski nastup što je na kraju publika i prepoznala i to je zapravo u ovom poslu i najveća satisfakcija. Što se tiče Dore mislim da je ovo bilo moje zadnje sudjelovanje na njoj. Još jednom moram istaknuti i zahvaliti se mom timu , Larisi na koreografiji, idejama i silnoj energiji, mojim plesačicama Petri i Mirni, te Aleksandru, Billy i Hrvoju što su razumjeli našu ideju pop art estetike, dragom Marku na pozitivi kako i samim autorima Branimiru i Mariju.’ zaključio je vidno zadovoljan i sam Luka.

Ovih dana u pripremi je i snimanje pratećeg video broja u režiji Sandre Mihaljević koja je već radila s Lukom na pjesmama ‘Ne ne ne Da da da’, ‘Voli me kao kiša’ i ‘Lagano’. Uz spot nam dolazi i nova, ponešto izmijenjena verzija pjesme s nekim novim aranžmanskim iznenađenjima i zanimljivim inozemnim gostovanjem.

More in pop!mix/scena

To Top