Connect with us

POP!MIX

Igor Delač i ZETZ u naletu na vrhove top lista

pop!mix/scena

Igor Delač i ZETZ u naletu na vrhove top lista

Nakon iznimnog uspjeha koji su postigli pjesmom „U ritmu ljubavi“, Igor Delač i ZETZ pripremili su novi singl “Previše sam tvoj“. Pjesma je prožeta energičnim ritmom, vedrom atmosferom i zaraznom melodijom. Autori glazbe i teksta su Ivan i Miroslav Zečić (HitFactory), dok je za aranžman i vrhunsku produkciju zaslužan Ivan Zečić (ZETZ).

Pjesma “Previše sam tvoj” Igorov je šesti singl u novom pop glazbenom izričaju sa kojim najavljuje skori izlazak albuma. Album bi trebao ugledati svjetlo dana krajem svibnja. Na njemu će se osim poznatih hitova („Budan“, „Ljubav“, „Istina u tami“, „U ritmu ljubavi“ i „U krvi si“) naći i nekoliko novih, još neobjavljenih pjesama. Osim toga, Igor za album priprema i posebno iznenađenje koje će sigurno izazvati pozornost javnosti.

„Izuzetno mi je drago što Vam mogu predstaviti novi singl Previše sam tvojkoji  izvodim u suradnji sa mojim autorom i producentom ZETZ-om. Prošle smo godine sa pjesmom „U ritmu ljubavi“ nastupili na CMC festivalu u Vodicama. Publika i radijski eter odlično su prihvatili našu suradnju te smo odlučili da to moramo što prije ponoviti. Pjesma Previše sam tvoj na prvu nas je „zapalila“. Ritam koji tjera na ples i zarazna melodija bili su glavni okidač za odluku o našoj novoj suradnji. Vjerujemo da će i ova pjesma biti jednako dobro primljena te da će ponoviti, a možda i nadmašiti naš prethodni uspjeh. Ljestvicu smo postavili visoko jer je pjesma „U ritmu ljubavi“ oborila sve rekorde radijskog emitiranja. U prvih mjesec dana u eteru je zasvirala više od 2.500 puta. Takvom čudesnom brojkom na našoj glazbenoj sceni samo se rijetki mogu pohvaliti. Zbog toga smo shvatili da naša kemija i energija dopire do slušatelja i da im moramo pružiti nešto novo. Krajem svibnja planiramo objavu albuma za kojeg pripremamo nekoliko svježih pjesama. Vjerujem da će moja draga publika biti zadovoljna. Na kraju moram najaviti i još jednu nadolazeću suradnju, koja će, vjerujem, za sve biti ugodno iznenađenje. “ – rekao nam je Igor Delač.

ZETZ  je mladi glazbenik i producent koji sa Igorom uspješno surađuje protekle dvije godine. Sve pjesme koje je komponirao i producirao za Igora osvojile su vrh nacionalne top liste HR Top 40.

Pet uzastopnih brojeva 1. na HR Top 40 uspjeh je koji je malo kome pošao za rukom. Da to nije slučaj samo sa pjesmama Igora Delača, ZETZ je pokazao i produciranjem pjesme „Samo zbog nje“ za grupu „Pravila Igre. Ta je pjesma također zasjela na 1. mjesto top liste. ZETZ-u je to šesti uzastopni nacionalni broj 1. a grupi „Pravila Igre“ prvi nacionalni broj 1. od 2015. godine. Nakon suradnje sa Igorom Delačem, ZETZ planira nastaviti samostalnu izvođačku karijeru i surađivati sa drugim izvođačima sa domaće glazbene scene.

Uz glazbenu produkciju, ZETZ se pobrinuo i za spot pjesme Previše sam tvoj“. Odlučio se okušati u ulozi redatelja i video producenta. Spot je sniman u ZETZ-ovom novom glazbenom studiju te na raznim lokacijama u Zagrebu.

„Paralelno sam uređivao novi studio „Hit Factory“ te radio na pjesmama za Igora i „Pravila Igre“. Htio sam da sve bude tip-top pa sam zaokupljen poslom zaboravio na vrijeme. Taman kada sam trebao proslaviti prvo mjesto na HR top 40 sa grupom „Pravila Igre“, shvatio sam da nam nitko ne može u roku isporučiti spot za pjesmu Previše sam tvoj. Tog trena počela je avantura. Učenje, osmišljanje spota, snimanje, montaža itd. Nakon burnih par tjedana, spot je konačno gotov, a ja jedva čekam svoj neplanirani spot prvijenac podijeliti sa publikom. Haha…

Nakon toga, konačno na red dolaze vlastite pjesme. Napisao sam puno dobrih pjesama no za njih još nisam našao prave pjevače. Pjesma, glas i karakter pjevača moraju se poklopiti. Zato ovim putem pozivam sve mlade pjevače i pjevačice (i one koji se tako osjećaju) da mi se slobodno jave. Tko zna, možda je baš neko od njih nova zvijezda kojoj se smiješe brojni hitovi i 1. mjesta na top listama.

Igor Delač se inače rekreativno bavi trčanjem pa često koristi uzrečicu „Kad mogu ja, onda može svatko“. Možda bismo tu uzrečicu mogli primjeniti i na njegovu glazbenu karijeru , nikad se ne zna.

Uz predan rad sa dokazano uspješnim suradnicima koji znaju što rade, sve je moguće. Samo nebo je granica.“ – uz smijeh nam je rekao Ivan Zečić (ZETZ).

More in pop!mix/scena

To Top