Connect with us

POP!MIX

Ljeto u ritmu Igora Delača i ZETZ-a

pop!mix/scena

Ljeto u ritmu Igora Delača i ZETZ-a

“U ritmu ljubavi” novi je singl Igora Delača s kojim će po prvi put nastupiti na CMC festivalu u Vodicama. Glazbu i tekst potpisuje autorsko-producentski tim “Hit Factory”, Ivan i Miroslav Zečić, a Ivan, umjetničkog imena Zetz, zaslužan je i za aranžman i produkciju.

Novi glazbeni izričaj Igoru Delaču savršeno odgovara što je već pokazao s hit singlovima “Budan”, “Ljubav” i “Istina u tami”, trilogijom o ljubavi,  koja mu je tjednima osigurala mjesto u samom vrhu najemitiranijih domaćih singlova.  Mladi i talentirani Ivan Zečić koji potpisuje produkciju, mix i mastering njegovih pjesama očito je našao savršenu formulu uspjeha, a u novoj pjesmi “U ritmu ljubavi” odlučio se još bolje predstaviti publici. Kako je sâm odsvirao sve instrumente taj koncept “one-man benda” slikovito je prikazan u istoimenom spotu, a ovim iskorakom Zetz je odlučio najaviti i svoju samostalnu izvođačku karijeru koju će obilježiti suradnje s poznatim imenima domaće glazbene scene.“Stvarno sam presretan postignućima u proteklih godinu dana jer je prelazak na pop zvuk za mene bio veliki izazov. Naravno da se čovjek uvijek nada najboljem, ali ovakav uspjeh nismo mogli niti sanjati. Zahvaljujem se svima koji su na bilo koji način tome doprinijeli, a posebno dragim ljudima na radijskim postajama. Pjesmu ‘U ritmu ljubavi’ zamislili smo kao još jedno ugodno iznenađenje za slušatelje. Uvijek se trudimo ponuditi nešto novo i zanimljivo jer publika to prepoznaje. To mi daje dodatnu snagu da nastavim u još jačem tempu i naravno, u ritmu ljubavi”, rekao je Igor Delač.

Pjesmu “U ritmu ljubavi” karakterizira jak funky ritam, zarazna melodija i prepoznatljiva vokalna interpretacija. Igorova specifična rašpa u glasu njegov je zaštitni znak koji ga izdvaja iz mase ostalih izvođača. Nastup na ovogodišnjem CMC festivalu za Igora će biti prilika da se u pravom svjetlu predstavi publici koja tradicionalno u velikom broju posjećuje festival u Vodicama, kao i onima koji ga prate ispred malih ekrana.

“Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo što ću s novim singlom ‘U ritmu ljubavi’ nastupiti na CMC  festivalu u Vodicama. To je naš najjači festival i uistinu respektabilna glazbena priredba. CMC festival okuplja najznačajnije izvođače iz cijele regije i naći se u njihovom društvu za mene je ogroman kompliment i potvrda da moja karijera ide u pravom smjeru.”, kaže.Dinamičnim spotom Igor Delač i ZETZ prenose pozitivnu energiju pjesme koja poziva na ples. Spot je sniman u Zagrebu u režiji tima Gitz production i ispunjen je zanimljivim vizualnim efektima, a za atraktivne scene plesa zaslužna je Martina Vuletić.

Igora Delača ove godine očekuje vrlo gust raspored. Tu su brojni nastupi i koncerti širom zemlje, kao i rad na dovršetku albuma čiji se izlazak očekuje do kraja ove godine.
“Obožavam ovo što radim i u to sam se unio, rekao bih 200%. Ispred mene je puno posla, kako na mojim nastupima tako i u studiju. Upravo završavamo demo verzije pjesama koje će se naći na mom novom albumu u izdanju Croatia Recordsa.  Bez obzira što se danas glazba sve više konzumira digitalnim putem, imati svoj CD ili vinil u rukama poseban je osjećaj. Sve koje zanima moj rad mogu me pratiti mojem YouTube kanalu, kao i na društvenim mrežama”,rekao je Igor Delač.

More in pop!mix/scena

To Top