Connect with us

POP!MIX

Do kraja tjedna #OdSobeDoSobe pjevaju vam Igor Delač i Željko Krušlin Kruška

pop!mix/news

Do kraja tjedna #OdSobeDoSobe pjevaju vam Igor Delač i Željko Krušlin Kruška

Do kraja tjedna #OdSobeDoSobe pjevaju vam Igor Delač i Željko Krušlin Kruška

Glazba se sve više „seli“ na otvoreno, ljeto dolazi i veselimo se nastupima izvođača i koncertima koji su dio života na koji smo navikli, a koji nam je nedostajao za vrijeme pandemije.

Projekt #OdSobeDoSobe za vrijeme izolacije redovito je donosio nastupe naših glazbenika iz njihovih domova i hvala im na tome. Imamo ih još, a uskoro ćemo imati i „osvježenu“ verziju projekta koji neće biti toliko #OdSobeDoSobe koliko s razniih lokacija koje ipak imaju malo više – zraka i sunca. Do tada, uživamo u još kojem „kućnom“ izdanju.

Do kraja tjedna čekaju nas Igor Delač i Željko Krušlin Kruška!

Igor Delač pjeva nam tri pjesme i to – Budan, Istina u tami & U krvi si, dok nam je Željko Krušlin pripremio Latino Medley.

Igora Delača poslušajte večeras točno u 18h na YouTube kanalu Unisona ili na webu stranicama partnera:

 Željka Krušlina možete poslušati u petak, 19. lipnja, također u 18h: 

Projekt #OdSobeDoSobe započeli su Unison – Hrvatski glazbeni savez i Večernji list, a podršku su dali i drugi medijski partneri tako da Igora Delača i Željka Krušlina, kao i ostale glazbenike možete pogledati i u emisiji POPROCK.HR na HTV-u, zatim na CMC televiziji, te na portalima Mixer.hr, Popmix.hr, Sesvete danas, Zagreb.info i Karlovački.hr. Projektu su se priključile i lokalne tv postaje TrendTv iz Karlovca, Televizija Šibenik i zagrebačka Z1 televizija.

Osnivači UNISONA – HRVATSKOG GLAZBENOG SAVEZA su: HDS – Hrvatsko društvo skladatelja, HGU – Hrvatska glazbena unija, HUIG – Hrvatska udruga istaknutih glazbenika, HUOKU – Hrvatska udruga orkestralnih i komornih umjetnika i HUZIP – Hrvatska udruga za zaštitu izvođačkih prava.

Continue Reading
Advertisement

More in pop!mix/news

To Top