Connect with us

POP!MIX

Grupa Pavel  i Tedi Spalato – “Ne daj na nas”

Foto: promo

pop!mix/news

Grupa Pavel  i Tedi Spalato – “Ne daj na nas”

Grupa Pavel ponovo će nastupiti na Zagrebačkom festivalu, ovog puta s pjesmom ‘Ne daj na nas’, u kojoj im se pridružio i jedan od najboljih vokala i gitarista na ovim prostorima – Tedi Spalato, kojeg mnogi smatraju srcem i izvornim zvukom Dalmacije.

‘Ne daj na nas’ klasična je, pomalo arhaična balada čiju glazbu i tekst potpisuje Aljoša Šerić, a produkcijiski i aranžmanski zaokružena je gudačima koje potpisuje Ante Gelo te nas zvukom vodi natrag na festivale 60-ih godina, kaže nam Aljoša Šerić. Dodaje kako je pjesma od samog početka zazivala nečiji drugi muški vokal, a nakon preslušavanja prve verzije pjesme, na pamet im je odmah pao Tedi Spalato.

„Uvijek sam jako voljela njegov glas i način pjevanja, tako da ovaj duet ostvaruje neke moje glazbene snove. Pjesma je oplemenjena našom suradnjom na čemu smo mu kao Pavel zahvalni. Radujemo se Zagrebačkom festivalu i nadamo se da će pjesma doživjeti uspjeh i biti prepoznata od žirija i publike!“, dodaje Tonka. 

Odrastajući u Splitu, Tonka i Aljoša zapravo su odrasli zajedno s Tedijevim glasom, pa kažu – kod njih nije bilo dvojbe s kime bi napravili suradnju u ovoj pjesmi, koju će po prvi puta uživo izvesti na 67. izdanju Zagrebačkog festivala.

„Bili smo počašćeni  i sretni kad je Tedi čuo demo i rekao da mu se sviđa te da će s guštom to snimiti s nama, a odlučili smo se ponovo prijaviti na Zagrebački festvial zato što taj festival onako lijepo s poštovanjem tretira izvođače. To je festival koji pokušava vratiti dignitet pop i zabavnoj glazbi, festival na kojem nema trasha, zaista događanje na kojem je čini mi se – pjesma najvažnija“, poručio je Aljoša.

Pavel će novu 2020. službeno otvoriti novom pjesmom i nastupom na Zagrebačkom festivalu, a do kraja godine plan je snimiti još mnogo pjesama, dovršiti svoj novi, peti po redu studijski album i svirati što više širom Hrvatske i regije.

”Veselimo se novoj 2020. godini jer imamo mnogo lijepih pjesama i nadamo se da će se ljudima svidjeti!”

Miks i master potpisuje Jere Šešelja, a ‘Ne daj nas nas’ dobila je i svoju video ekranizaciju u režiji Radislava Jovanova Gonza koji je riječi pretočio u sliku, a kojeg će ovih dana uz gostovanje s Tedijem predstaviti i u emisiji Poprock na HTV 2.

More in pop!mix/news

To Top