Connect with us

POP!MIX

Filip Pintar otkrio “Blago svijeta”

(foto: Duje Milisa)

pop!mix/news

Filip Pintar otkrio “Blago svijeta”

Izgraditi samopouzdanje, biti svjestan svojih vrlina i mana, raditi na sebi i povezati se sa sobom, najteži su procesi u ljudskom osobnom rastu i odrastanju. Upravo o toj potrazi govori dvadesetogodišnji glazbenik, Filip Pintar, u svojoj novoj pjesmi naslova “Blago svijeta”.

“Dobro mi je poznata borba sa samim sobom, raznim strahovima, podilaženje drugima i zanemarivanje onoga što istinski osjećam. Vjerujem da kroz to prolazi većina mojih vršnjaka. Inspiriran upravo tim razmišljanjima, nastala je ova pjesma. Za mene je blago svijeta pronaći ono što živi duboko u svima nama: hrabrost, snaga i život bez straha. Upravo sam to pokušao sažeti u ovoj pjesmi.” objašnjava Filip.

(foto: Duje Milisa)

Filipa smo imali prilike najbolje zapamtiti kroz njegov, do sada najuspješniji, singl “Ti si dar s neba”, koji je dobio same pohvale glazbenih urednika, a nedugo nakon što je objavljen, osvanuo je na nacionalnoj listi najemitiranijih singlova u Hrvatskoj, gdje je proveo pet uzastopnih tjedana.

Pjesma “Blago svijeta” šesti je Filipov singl u nešto manje od dvije godine, koliko je prisutan na glazbenoj sceni. Glazbu i tekst Filip je napisao sa suradnikom Malekom, a prvi put okušao se i u aranžiranju pjesme. Produkciju, miks i master potpisuje stalni Filipov suradnik i sve priznatiji glazbeni producent, Jere Šešelja.

“Blago svijeta” prati zanimljiv video spot ispunjen vizualnim efektima, kroz čiju radnju su prikazane dvije Filipove osobnosti. Jedna pozitivna, vedra i puna samopouzdanja te druga tužna, deprimirana i prestrašena. Ovaj interesantni video uradak djelo je redatelja i snimatelja Duje Miliše, koji je mnogima poznat kao voditelj jedne od najslušanijih radio postaja u Hrvatskoj, a čiji talent za stvaranje video priča prepoznaje sve više glazbenika.

More in pop!mix/news

To Top