Connect with us

POP!MIX

Show Vesne Pisarović, kakav se ne viđa često!

pop!mix/news

Show Vesne Pisarović, kakav se ne viđa često!

(Fotografije: Katarina Skrbin)

Show Vesne Pisarović, kakav se ne viđa često!

Čekanje se isplatilo. Zagrebački fakultet FER-a bio je pretijesan za sve one koji su s nestrpljenjem očekivali dolazak Vesne Pisarović na legendarnu brucošijadu istoimenog fakulteta.

Brojni studenti, i oni stariji, jedva su dočekali nastup, koji je atmosferu doveo do usijanja. Prolazak kroz publiku, bio je ‘nemoguća misija’. Kada se svi u ritmu gibaju i plešu kao jedno, uz zborno pjevanje ‘Da znaš‘, Jutro donosi kraj’, ‘Ti ne znaš što je ljubav’ i ostalih Vesninih hitova, riječ je o showu kakav se ne viđa često.

Uostalom kakva je atmosfera vladala na FER-u najbolje da se uvjerite sami u priloženom videu https://www.facebook.com/pisarovicvesna/videos/502372800257580/

Vesna je bila poput magneta, a svi okupljeni, bez obzira je li riječ o ženama ili muškarcima, vratili su joj neviđenom emocijom i oduševljenjem. Prizori koji su viđeni, teško će se u skorije vrijeme ponoviti na nekom koncertu, a Vesna Pisarović u potpunosti je opravdala zašto je bila i ostala glazbena ikona koja je obilježila scenu.

I danas se pamti njena pobjeda na Dori 2002. godine, te nastup na Eurosongu sa pjesmom ‘Sasvim sigurna’, sa kojom je zauzela odlično 11. mjesto. Albumi ‘Peti‘ ili ‘Pjesma mi je sve‘ još uvijek su među najtraženijim izdanjima Hit Recordsa, a sve to nije kraj.

Prava iznenađenja, kada je u pitanju Vesna Pisarović, tek vas očekuju, stoga ostanite u tijeku događaja, i sve novitete pratite putem njenih i društvenih mreža Hit Recordsa.

More in pop!mix/news

To Top