Connect with us

POP!MIX

Beta Sudar u novom spotu izazvala najpopularnijeg hrvatskog tik tokera na dvoboj

Naslovna fotografija: Promo

Beta Sudar u novom spotu izazvala najpopularnijeg hrvatskog tik tokera na dvoboj

„Doviđenja tugo“ najnoviji je singl 21-godišnje pjevačice Bete Sudar koja je na snimanju uzbudljivog videospota pokazala da se ne boji adrenalinskih izazova. Skok s nekoliko metara visine, akrobacije na trampolinu i zastrašujući doživljaj virtualne stvarnosti Beta je odradila poput prave kaskaderke, a početni strah odagnao je njen partner u spotu, najpopularnija hrvatska Tik Tok zvijezda Dario Marčac čije doživljaje putem društvenih mreža svakodnevno
prati 500 tisuća obožavatelja.

Foto: promo

„Prije snimanja sam za svaki slučaj uplatila osiguranje od ozljede jer ludiranju mene i Darija nije bilo kraja, skroz smo podjetinjili. Šalu na stranu, ne sjećam se kad sam se toliko naskakala, moj frizer Božo morao je svako malo intervenirati, a ja sam shvatila važnost svih pretrčanih kilometara jer bez dobre forme ne bih izdržala taj zahtjevni tempo.Oduševljena sam spotom, savršeno dočarava dinamičnost pjesme i jedva čekam da ga vidite.“

Veselu plesnu atmosferu pjesme koju je za Betu napisao i producirao Predrag Martinjak Peggy dodatno je naglasila nesvakidašnja lokacija snimanja videa u režiji Izoom produkcije – entertainment centar Amazinga gdje i odrasli ljudi opet postaju zaigrana djeca, a tuzi glasno kažu: Doviđenja!

Za Betin atraktivan styling zaslužni su uvijek originalni Frizerski studio Božo, vizažistica Karla Lalić te sportska modna marka Brazil FIT Hrvatska.

„Doviđenja tugo“ Betin je šesti singl koji će se zajedno s „U mislima“, „Voli, ne voli“, „Don’t give up“, dueta s Rokom Vuškovićem „Ima boljih“ te „Ja sam ta“ naći na njezinu prvom albumu na kojemu vrijedno radi.

More in pop!mix/bizz

To Top