Connect with us

POP!MIX

Marko Tolja i čarolija ljubavi u rasprodanoj Tvornici

pop!mix/izvještaji

Marko Tolja i čarolija ljubavi u rasprodanoj Tvornici

(Fotografije: Anna Bonano)

Marko Tolja i čarolija ljubavi u rasprodanoj Tvornici

Novi album u prodaji je od petka 16. studenog

Tvornica kulture u svom preuređenom izdanju bila je savršena kulisa za najromantičniji koncert ove godine – promociju novog albuma Marka Tolje. Novi uradak riječkog glazbenika, Tišina – Love Collection, ekskluzivno se dijelio svim posjetiteljima rasprodanog koncerta koji nisu skrivali svoje oduševljenje emotivnim nastupom omiljenog pjevača.

(Fotografija: Anna Bonano)

Koncert pred prepunom Tvornicom Marko je otvorio s nekoliko svojih pjesama – “Sidrom”, “Ljubav u boji”, “Zašto”, a zatim nastavio izvedbom slavnog Sinatre “You make me feel so young”. Solo je na klaviru odsvirao pjesmu “Na dnu ljubavi”, te nastavio s nekoliko svojih hitova i obrada. Posebno je emotivna bila izvedba “Molitve za Magdalenu”, ali i Markov posljednji singl “Zaplesale su sjene”. Naravno, publika je uglas s Markom otpjevala njegovu autorsku pjesmu i zasigurno njegov najveći hit – “Tišinu” s kojom je ova divna večer za pamćenje i završena.

U jednom od naših najljepših vokala i vrhunskim glazbenicima koji su ga pratili uživala su i neka poznata imena. U publici je tako bila Jelena Rozga u društvu prijateljice Ivone Čulo, voditeljica i Markova bliska prijateljica Marijana Batinić, Viktorija Rađa, Ivan Huljić i mnogi drugi.

(Fotografija: Anna Bonano)

I dok svi oni koji su uživali u izvedbi najljepših ljubavnih pjesama Marka Tolje i njegova septeta u Tvornici mogu uživati i u njegovom novom CD-u, ostali će se strpjeti do petka, 16. studenog, kada će se album naći i u prodaji.

Tišina – Love Collection donosi 20 pjesama, kao presjek Markove karijere. Savršen je to poklon za svakog ljubitelja nježnih nota i glazbe prepune najljepših emocija.

More in pop!mix/izvještaji

To Top