Connect with us

POP!MIX

Carrie Underwood objavila videospot za pjesmu ‘Hallelujah’

pop!mix/bizz

Carrie Underwood objavila videospot za pjesmu ‘Hallelujah’

Naslovna fotografija: Joseph Llanes

Carrie Underwood objavila videospot za pjesmu ‘Hallelujah’

Carrie Underwood i John Legend ove su godine ostvarili suradnju i predstavili svoj prvi duet. Riječ je o novoj pjesmi “Hallelujah”, koju potpisuju John Stephens i Toby Gad, a koju je Carrie uvrstila na njen blagdanski hit album “My Gift”. Slušajte na digitalnim platformama: ovdje

Foto: Joseph Llanes

Službeni video pjesme premijerno je prikazan na Facebooku na kojem je skupio 20 milijuna pregleda. Za njegovu je režiju zaslužan priznati redatelj i fotograf Randee St. Nicholas, s kojim je Underwood već surađivala tijekom snimanja spotova za pjesme “Cry Pretty”“Drinking Alone”“Blown Away” i “Smoke Break”. Svaki od njih osvojio je CMT nagradu, posvećenu country glazbi, u kategoriji za Video godine.

Underwood je opisala kako je došlo do suradnje s popularnim glazbenikom: “Proces snimanja albuma ‘My Gift’ odvijao se već neko vrijeme kad nam je John poslao ‘Hallelujah’. Pjesma mi se svidjela, osjećala sam se kao da sam otkrila dio slagalice koji je nedostajao i morala sam je imati. Zahvalila sam Johnu i pitala ga želi li je otpjevati sa mnom.”

Album “My Gift” producirao je nagrađivani Greg Wells, a izdanje je osvojilo prvo mjesto na Billboard CountryChristian i Holiday ljestvicama. Glazbenica je njegovu objavu popratila i izjavom: „Moramo se usredotočiti na božićni duh i posvetiti se našim obiteljima. Ovo je bila vrlo teška godina, ali mislim da u ovakvim trenucima shvaćamo što nam je doista važno.”

More in pop!mix/bizz

To Top