Connect with us

POP!MIX

Danas su s nama #OdSobeDoSobe Giuliano i Diktatori

pop!mix/news

Danas su s nama #OdSobeDoSobe Giuliano i Diktatori

Petak odmah zvuči bolje kada znamo da će nam večeras svirati i pjevati iz svojih domova Giuliano i Diktatori! 

U sklopu projekta koji su započeli Unison – Hrvatski glazbeni savez i Večernji list pod nazivom #OdSobeDoSobe imamo priliku čuti 3 pjesme u njihovoj izvedbi – Dobro mi došla ljubavi, Veći od ljubavi i Sedam dana tjedno. 

Giuliano je ovim putem u pauzama između pjesama pozvao sve nas da #OstanemoDoma i slušamo upute stožera te da držimo distancu.

„Čuvajte sebe i svoje najmilije, ako budemo dobri, sve će brzo proći!”, poručuje Giuliano.

Mini koncert je od 18h dostupan na YouTube kanalu Unisona ili na web stranicama partnera:

Ovim putem pozivamo još jednom sve glazbenike, autore, izvođače i producente da se uključe i pošalju svoje snimke, a upute kako snimiti videa za ovaj projekt pogledajte OVDJE.  Uz Giuliana i Diktatore, do sada smo imali priliku vidjeti i čuti brojne hrvatske glazbenike koji su se odazvali pozivu na sudjelovanje u projektu #OdSobeDoSobe poput Vatre, Gorana Karana, Tončija Huljića, Begina, Pravila Igre, Mie Dimšić  i drugih. 

Podršku su dali i drugi medijski partneri tako da Giuliana i Diktatore, kao i ostale glazbenike možete pogledati i u emisiji POPROCK.HR na HTV-u, zatim na CMC televiziji, te na portalima Mixer.hrPopmix.hrSesvete danasZagreb.info i Karlovački.hrProjektu su se priključile i lokalne tv postaje TrendTv iz Karlovca, Televizija Šibenik i zagrebačka Z1 televizija. Pozivamo i sve druge medije da se priključe u širenju pozitive putem glazbe i da nam se jave. 

UNISON – HRVATSKI GLAZBENI SAVEZ, čiji su osnivači HDS – Hrvatsko društvo skladatelja, HGU – Hrvatska glazbena unija, HUIG – Hrvatska udruga istaknutih glazbenika, HUOKU – Hrvatska udruga orkestralnih i komornih umjetnika i HUZIP – Hrvatska udruga za zaštitu izvođačkih prava, glazbom širi pozitivu i šalje jasnu poruku – stvaram #Odsobedosobe i #Ostajemdoma.

 

Continue Reading
Advertisement

More in pop!mix/news

To Top