Connect with us

POP!MIX

Učiteljice novim spotom dokazale kako glazba zaista ne poznaje granice

pop!mix/news

Učiteljice novim spotom dokazale kako glazba zaista ne poznaje granice

Od samih početaka djelovanja Učiteljice su prepoznate kao jedan od najperspektivnijih ženskih sastava u regiji.
Njihova popularnost raste iz singla u singl, a u vrlo kratkom vremenu uspjele su okupiti veliku bazu obožavatelja o čemu svjedoče zavidne brojke pregleda na YouTubeu.
Kvalitetnom glazbom i tekstovima postale su iznimno zastupljene u radijskom eteru, a priču zaokružuju video spotovi u sjajnoj produkcijiAndreaAna i Silvia u ova teška vremena publici se obraćaju novim singlom pod nazivom Proći će i to.

Novu pjesmu hitmejkera Dušana Bačića Bojana Dragojevića Učiteljice su posvetile našim liječnicima i drugim djelatnicima koji se svakodnevno hrabro bore za sve nas, kao i svima nama koji već danima živimo u izolaciji.

Djevojke su pjesmu i spot snimile u izolaciji vlastitim mobitelimasvaka u svome stanu, te na taj način dokazale kako u njihovom slučaju glazba zaista ne poznaje granice.

Koliko vrijedi jedan zagrljaj, shvatit ćeš kad svemu dođe kraj, jedan je od najistinitijih stihova koji opisuju vrijeme u kojem živimo” – kaže Andrea Paškvan, glavni vokal Učiteljica, te dodaje: “Najviše nam nedostaju naši najbliži, naši prijatelji, iskreni zagrljaji, ali i naša publika, od koje smo ovih dana odvojeni.
Drago nam je da smo u ovakvim uvjetima snimile jednu divnu pjesmu, čak smo uspjele snimiti i spot vlastitim mobitelima. Samo budimo složni i strpljivi i sigurno ćemo uskoro pobijediti sve ovo. Proći će i to.“- zaključile su Ana Vurcer i Silvia Ivić iz Učiteljica.

More in pop!mix/news

To Top