Connect with us

POP!MIX

Novi singl “Sve zbog nas” predstavlja stilski iskorak Producenta

pop!mix/scena

Novi singl “Sve zbog nas” predstavlja stilski iskorak Producenta

Iza imena Producent krije se zagrebački pop rock bend kojeg čine renomirani glazbenici s dugogodišnjim iskustvom okupljeni na inicijativu glazbenika i producenta Lea Anđelkovića.

Svojim prvim singlom, laganom i poletnom ‘Kao da me liječi’, hrabro su si otvorili put na domaćoj pop rock sceni, a publika ih je s oduševljenjem prihvatila što zorno dokazuje radijsko emitiranje.

Drugi singl ‘Smiješi se’ žanrovski je potpuno drugačija pjesma, ali se u svakom slučaju prepoznaje svježi zvuk Producenta. Novi singl znači i novi stilski iskorak – ‘Sve zbog nas’ atmosferična je power pop pjesma koja govori o odnosima između dvije osobe koje moraju proći jako teške međusobne trenutke da bi naposlijetku došli do sklada i harmonije.

Tekstualno neobična, produkcijski snažna, aranžmanski kreativna, svirački i pjevački jako zrela ‘Sve zbog nas’ je singl koji bi mogli prepoznati i ljubitelji alternativne rock glazbe, a i ljubitelji malo mekših pop frekvencija. Glazbu i tekst postpisuje Leo Anđelković, aranžman cijeli bend, a spot za pjesmu je u specifičnom, rukom crtanom stilu, realizirao umjetnik Davorin Švaner koji se u pjesmi ‘Kao da me liječi” pojavljuje u glavnoj muškoj ulozi.

More in pop!mix/scena

To Top