Connect with us

POP!MIX

Billie Eilish zapjevala na španjolskom jeziku

pop!mix/news

Billie Eilish zapjevala na španjolskom jeziku

(Billie Eilish x Rosalia, promotivna fotografija, Universal Music)

Billie Eilish zapjevala na španjolskom jeziku

Riječ je o suradnji sa španjolskom glazbenicom Rosalíom, a pjesma je dio soundtracka iščekivane nove sezone serije “Euphoria”

Fanovi diljem svijeta nestrpljivo su iščekivali objavu ove pjesme, koju je još 2019. godine u intervjuu za Rolling Stone dala naslutiti Rosalía: “Bila sam u studiju s puno ljudi, ali nitko me do sada nije impresionirao kao Billie. Ima ekstremnu karizmu i ekstremnu strast kada pjeva“, otkrila je tada Grammyjem nagrađena glazbenica.

O procesu kreiranja ove pjesme detalje otkriva i Billie Eilish: “Očito, većina teksta je na španjolskom, i mislim da je to važno. Dok smo stvarali ovu pjesmu, Rosalía je predložila da bude na engleskom, međutim nisam to htjela – već u tim počecima mi je prekrasno zvučala u svom originalu. Objasnila mi je značenje stihova i još više sam doživjela tu predivnu emociju pjesme“, zaključuje.

Za novi singl je predstavljen i prateći videospot, koji donosi emotivnu vizualnu priču za koju je zaslužan australsko-američki redatelj. U manje od 24 sata od objave, videospot je prešao 7,5 milijuna pregleda te je dospio i na #14 YouTube Trendinga u Hrvatskoj!

Za Billie Eilish, “Lo Vas A Olvidar” nasljeđuje nedavni singl “Therefore I Am” s kraja 2020., a Grammyjem nagrađena glazbenica priprema i objavu dokumentarnog filma: “Billie Eilish: The World’s A Little Blurry”, koji će svjetsku premijeru imati 26. veljače.

More in pop!mix/news

To Top