Connect with us

POP!MIX

ŽELJKO BEBEK priprema koncertne spektakle u 2018.

pop!mix/najave

ŽELJKO BEBEK priprema koncertne spektakle u 2018.

Jedan od najpopularnijih i najdugovječnijih pjevača na ovim prostorima s više od 40 godina uspješne glazbene karijere iza sebe, te velikom vojskom obožavatelja svih generacija, Željko Bebek najavljuje regionalnu koncertnu turneju u 2018. godini pod imenom ‘Ono nešto naše’.

Turneju će u ožujku otvoriti tri velika koncertna spektakla u Hrvatskoj i to:
Zagreb | Dan žena, 8.3.2018. | Cibona
Osijek | 17.3.2018. | Gradski vrt
Split | 24.3.2018. | Velika dvorana Gripe
dok će datumi i lokacije za ostale gradove biti objavljeni uskoro.

Na najavljenim koncertima Bebek će predstaviti ne samo pjesme sa svog aktualnog studijskog albuma ‘Ono nešto naše’, već će to biti i  presjek njegovog dugogodišnjeg respektabilnog glazbenog opusa među kojima će se naći i neizostavni naslovi Bijelog dugmeta s kojim je Željko snimio osam studijskih albuma. Uz prošireni bend te gudačku sekciju, svojom energijom i prodornim unikatnim glasom ovaj koncertni velemajstor, vjerujemo, nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Nedavno objavljeni album „Ono nešto naše“, čiju produkciju potpisuje Branimir Mihaljević, u nešto više od dva mjeseca čvrsto drži prvu poziciju najprodavanijih domaćih izdanja, a i prije samog izlaska albuma najavni su singlovi dobili brojna priznanja i postali odlična glazbena uvertira u novo, trinaesto studijsko izdanje koje nastavlja Bebekovu glazbenu antologiju.

Album je nošen hitovima kao što su „Prvak svijeta“, „Ja po kafanama“, kojim je već osvojio nagradu „Cesarica“ za hit godine zabavne glazbe 2017. godine, „Ono nešto naše“ kojim se predstavio na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama i već preuzeo titulu jednog od najemitiranijih singlova godine! Aktualni duet s Oliverom Dragojevićem „Ako voliš voliš ovu ženu“ nije ništa manje uspješan od prethodnih i već se devet tjedana nalazi na samom vrhu nacionalne top liste HR Top 40!

Early bird ulaznice za ove koncertne spektakle možete već od danas, 17.11. potražiti u sustavu Ticketshopa, Dirty Old Shopu, Rockmarku i Dallas Recordsu (Paromlinska 49/1). 

Od 18.12. do 31.1. 2018. ulaznice će se prodavati po pretprodajnoj cijeni, a od 1.2.2018. do pa do koncerta ulaznice će se prodavati po redovnim cijenama.

More in pop!mix/najave

To Top