Connect with us

POP!MIX

Marko Kutlić briljirao izvedbom hita Doris Dragović

(Foto: Decibel Studio)

pop!mix/news

Marko Kutlić briljirao izvedbom hita Doris Dragović

Mladić čija se samostalna karijera, polako ali sigurno pretvara u istinski trijumf, ponovno je oduševio.

Marko Kutlić već nas je naviknuo na najbolje. Dok se njegov aktualni duet s Nelom ‘U zagrljaju spašeni‘ nalazi na odličnom drugom mjesto nacionalne top liste HR Top 40, sinoć je ponovno dokazao svoju nevjerovatnu svestranost, prilagodljivost, kao i fenomenalnu improvizaciju.

Obrada legendarne pjesme ‘Željo moja‘ glazbene ikone Doris Dragović u emisiji ‘Living Room Acoustic’ Narodnog radija, nešto je, što se ne čuje i ne viđa često.

Aranžman i sama izvedba kojeg su Marko i njegov bend pripremili za ovu prigodu, sve je, kako se kaže, ostavio ‘bez teksta’, a kako je sve skupa izgledalo i zvučalo pogledajte u službenom videu.

‘Odabrao sam skladbu Doris Dragović ‘Željo moja’, jer to mi je njena omiljena pjesma, a ona je, moja druga najdraža hrvatska pjevačica. Sa prvom najdražom, Nelom, već snimio duet, a eto možda jednog dana ostvarim i ovu želju te snimim duet s Doris’, istaknuo je ovom prigodom Marko.

Ova interpretacija, mnoge je podsjetila ne Markove nezaboravne izvedbe, najvećih domaćih glazbenih uspješnica, u poznatom televizijskom showu. Pored pjesme Doris Dragović, Marko je slušatelje i gledatelje, osvojio i izvedbama svojih dosadašnjih hitova  ‘Sam protiv svih’, ‘Usne tvoje’ i ‘U kapi tvoje ljubavi’.

Kada se sve zbroji,odlični singlovi, koji tjednima i mjesecima, drže vrhove nacionalnih top lista, koncerti u najuglednijim regionalnim dvoranama, te do sada brojne nominacije za različite nagrade, dokaz su i potvrda vrijednosti Marka Kutlića, od kojeg se ono najbolje tek očekuje.

More in pop!mix/news

To Top