Connect with us

POP!MIX

Tony Cetinski nastupio pred sto tisuća posjetitelja

pop!mix/festival

Tony Cetinski nastupio pred sto tisuća posjetitelja

(Fotografije: Live Production)

Tony Cetinski nastupio pred sto tisuća posjetitelja

Kada trideset godina karijere, sve nagrade, priznanja i albumi stanu u jednu sliku sve je jasno. Pogledate li fotografije s nastupa Tonyja Cetinskog na Ušću Music Week Festivalu, sva druga objašnjena su nepotrebna.

Sto tisuća ljudi uživalo je uz glazbenika čije je ime, jamac spektakla, vrhunskih pjesama i nezaboravnih koncerata svih ovih godina.

Upravo to priredio je Tony publici u Beogradu, koja je na Ušću uživala u njegovom nastupu. Rezultat je to, gotovo svakodnevnog rada, kako bi on sam ali i cijela njegova ekipa, bili što bolji.

Fanovi to cijene i vraćaju rasprodanim dvorana, stadionima, te atmosferom koja se pamti. Stoga je jedna od najhvaljenijih koncertnih turneja #samoljubav, prerasla iz regionalne u svjetsku, a Tonyja uskoro očekuju i nastupi u Australiji.

Do tada će u njegovom sa svih strana hvaljenom nastupu, prvi uživati Varaždin i njegovi gosti. Popularni Špancirfest, koji je odavno prerastao gradske okvire i postao prepoznatljivi hrvatski brand, ugostiti će Tonyja i njegov band, u sklopu turneje #samoljubav u petak 30.08..

Jedno je sigurno, predstojećim koncertima, #samoljubav piše nove glazbene stranice.

30.08. Varaždin, Špancirfest

31.08. Rovinj, Rovinjska noć

19.09. Ljubljana, Križanke

26.09. Melbourne (Victoria Holiday Eve)

28.09. Sydney (Max Watts)

29.09. Perth (Queen’s Birthday Eve)

More in pop!mix/festival

To Top