Connect with us

POP!MIX

The Frajle u novom spotu s makedonskom pjevačicom Tijanom Dapčević

(Foto: promo)

pop!mix/news

The Frajle u novom spotu s makedonskom pjevačicom Tijanom Dapčević

U svibnju 2019. godine,  popularni novosadski bend The Frajle slavi točno 10 godina od kada su se okupile i započele svoj glazbeni put. 

Deset godina putovanja, pjesama, smijeha, koncerata i nevjerojatne energije četiri iznimne žene – Marije, Nevene, Jelene i Nataše – čini mnogo razloga za slavlje.

The Frajle su desetu godinu odlučile zaokružiti novim albumom obrada koji izlazi u svibnju, no do tada, događa se još mnogo toga.

Tako Frajle upravo predstavljaju novu pjesmu, „Negativ”, u kojoj su ostvarile suradnju s jednom od najpoznatijih makedonskih pjevačica, Tijanom Dapčević. Ovo nije prva suradnja s Tijanom, s kojom ih veže prijateljstvo i ljubav prema glazbi. Frajle su prije nekoliko godina bile gošće Tijani na pjesmi „Živote kreni”, a ovaj put su izabrale obraditi Tijanin hit „Negativ” i u toj obradi ugostiti Tijanu. Spot za pjesmu režirali su Sandra Mihaljević i Igor Ivanović.

„Negativ” je pjesma s kojom je Tijana 2002. godine pobijedila na Sunčanim skalama, a potom po njoj nazvala i album, koji je doživio veliki uspjeh u Makedoniji.

„Tijana je prekrasna, duhovita i svoja, a uz sve to i divna glazbenica. Nakon prve suradnje, znale smo da želimo nešto opet s njom napraviti, i evo, sve nam se poklopilo na pjesmi Negativ. Presretne smo! I ne možemo dočekati da naš novi album Obraduj me dođe konačno u ruke publike”, izjavile su Frajle povodom nove pjesme i albuma.

„Obraduj me” je novi album obrada Frajli koji izlazi u svibnju, a publika ga već s nestrpljenjem očekuje. Nakon nedavno objavljene suradnje s Vannom na pjesmi „Ako je vrijedilo išta” i sada pjesmom „Negativ”, Frajle još jednom potvrđuju svoju glazbenu posebnost no i specifičnu prepoznatljivost, koju zaokružuju svojim novim albumom obrada.

Energija koju dijele s publikom nešto je što na svakom koncertu iznova oduševi, pa nije ni čudo da su koncerti Frajli u Hrvatskoj redom rasprodani. Prva prilika za novo koncertno druženje s Frajlama stiže 12. travnja kada djevojke nastupaju u zagrebačkom Johannu Francku.

More in pop!mix/news

To Top