Connect with us

POP!MIX

Tony Cetinski je dobitnik nagrade Story Hall of Fame

(Naslovna fotografija: Paolo Gentilini)

pop!mix/news

Tony Cetinski je dobitnik nagrade Story Hall of Fame

Šesti po redu Story Hall of Fame, održan sinoć u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu, bio je poseban u svakom pogledu. Uz brojna poznata lica iz javnog i društvenog života, nagrađeni su oni najbolji!

Da je ovo u svakom smislu godina Tonyja Cetinskog, potvrđeno je već nekoliko puta, a tako mu je sinoć pripala još jedna nagrada.

Nagrada za pjevača godine, opravdala je itekako prvenstveno ono što Tony najbolje radi – živi iskreno glazbu, ali i svaki trenutak koji dijeli sa svojom brojnom publikom.

Uspjesi se nižu jedan za drugim, dok aktualna regionalna koncertna turneja #samoljubav, ruši sve rekorde. Sve navedeno je, samo jedan mali dio tridesetogodišnje karijere, rada, ali i upornosti, čime je Tony pokazao zašto je sve ove godine u samome vrhu.

(Foto: Privatni album Hit Records)

Na “pozornici nagrađenih”, sinoć su zablistali, Marko Kutlić i Nela, kojima je pripala nagrada za Najbolji celebrity par.

Mladi glazbenici, svojim duetom ‘U zagrljaju spašeni’, mjesecima vladaju radijskim i televizijskim eterom, a oduševljenje uspjehom ne skrivaju niti jednog trenutka.

Svojom iskrenošću, ljubavi prema glazbi, mnogim humanim gestama, osvojili su srca mnogih, a vjerujemo kako će nas još dugo uveseljavati, prije svega novim glazbenim uspješnicama!

Diskografska kuća Hit Records od srca čestita Tonyju Cetinskom, Marku Kutliću i Neli na osvojenim nagradama, kao i ostalim nagrađenima!

(Foto: Privatni album Hit Records / Marko Kutlić i Nela)

More in pop!mix/news

To Top