Connect with us

POP!MIX

Mala Istrijanka vratila osmijeh na lice Zdravka Škendera

Mala Istrijanka vratila osmijeh na lice Zdravka Škendera

Pjesmom Mala Istrijanka, Zdravko Škender vratio se  na glazbenu scenu nakon najtežeg razdoblja u životu.

Pjesmu je snimio s dobrim prijateljem i popularnim istarskim pjevačem, Sergijem Pavatom.

Stihove potpisuje Marijan Samardžić, glazbu Željko Pavičić i Luppo, dok je za aranžman zaslužna njegova matična agencija Lupo Music produkcija. Video za pjesmu Mala Istrijanka snimali su u Grožnjanu pridržavajući se svih mjera koje je propisao Stožer civilne zaštite.

Vjerujem da će ovakva životna i vesela pjesma ljudima dati optimizam i volju za životom. Svima je dosta nevolja, zato smo namjerno odlučili objaviti nešto zabavno“, istaknuo je Škender.

četrdeset godina karijere, Zdravko Škender nanizao je brojne hitove poput Ne mogu da te zaboravimŽena kao tiSuze ljubavi i Ako nas život rastavi, a s pjesmom Mala Istrijanka nada se da će razveseliti mnoge koje je pandemija koronona virusom uvukla u neku vrstu depresije. S popuštanjem mjera karantene Zdravko Škender nada se i povratku pred publiku, a planova mu ne nedostaje.

Nove pjesmeSplitski festivalnovi album  sve to daje energiju i snagu pjevaču koji smisao pronalazi u ljubavi prema glazbi i životu i koji nije dozvolio da ga tragedije slome.

 

More in pop!mix/news

To Top