Connect with us

POP!MIX

Sobna izvedba klapskog hita “Ne diraj moju ljubav” – #OdSobeDoSobe uz Klapu Šufit

pop!mix/news

Sobna izvedba klapskog hita “Ne diraj moju ljubav” – #OdSobeDoSobe uz Klapu Šufit

Sobna izvedba klapskog hita “Ne diraj moju ljubav” – #OdSobeDoSobe uz Klapu Šufit

Klapu je definitivno najbolje poslušati uživo, negdje uz more u pravom dalmatinskom ambijentu ali dok čekamo zamah koncerata i nastupa uživo naših najdražih glazbenika, domaćin ovotjedne izvedbe #OdSobeDoSobe, klapa Šufit, donosi nam dašak Dalmacije u naše domove. 

Veliki hit Ne diraj moju ljubav možete poslušati i pogledati večeras u 18h na YouTube kanalu Unisona ili na web stranicama partnera

Nastupima na Festivalu dalmatinskih klapa u Omišu, Šufit se svrstao u sam vrh klapskog pjevanja, a izvan Hrvatske klapa je zabilježila brojne koncerte po Njemačkoj, Italiji, Francuskoj i BiH. 2011. godine osvojili su diskografsku nagradu PORIN u kategoriji najbolje klapske izvedbe.

Projekt #OdSobeDoSobe započeli su Unison – Hrvatski glazbeni savez i Večernji list, a podršku su dali i drugi medijski partneri tako da klapu Šufit kao i ostale glazbenike možete pogledati i u emisiji POPROCK.HR na HTV-u, zatim na CMC televiziji, te na portalima Mixer.hr, Popmix.hr, Sesvete danas, Zagreb.info i Karlovački.hr. Projektu su se priključile i lokalne tv postaje TrendTv iz Karlovca, Televizija Šibenik i zagrebačka Z1 televizija.

Osnivači UNISONA – HRVATSKOG GLAZBENOG SAVEZA su: HDS – Hrvatsko društvo skladatelja, HGU – Hrvatska glazbena unija, HUIG – Hrvatska udruga istaknutih glazbenika, HUOKU – Hrvatska udruga orkestralnih i komornih umjetnika i HUZIP – Hrvatska udruga za zaštitu izvođačkih prava.

Continue Reading

More in pop!mix/news

To Top