Connect with us

POP!MIX

Svi su oduševljeni remixom pjesme Divlji vjetre

Svi su oduševljeni remixom pjesme Divlji vjetre

Ovu je godinu Damir Kedžo započeo ostvarenjem svog sna, pobjedom na Dori.

Pobjednička pjesma Divlji vjetre vrlo je brzo našla put do srca milijunske publike. Najviše pozitivnih komentara Damiru su uputili njegovi pratitelji, oduševljeni njegovom maestralnom izvedbom i emocijom.

Pjesmu Divlji vjetre vrlo brzo su prepoznali i svjetski glazbeni producenti koji su radili na Eurovizijskoj verziji pjesme, a Eurovizija je zaslužna i za EDM remix verziju koju vam predstavljamo danas.

Iako je ovogodišnji Eurosong morao biti otkazan zbog pandemije virusa COVID – 19, Damir je u okviru eurovizijskih aktivnosti dobio izazov da svoju pjesmu prebaci u drugi žanr. Damirov tim odlučio se za EDM verziju koja je emitirana u okviru Eurovision Challengea. Nakon emitiranja remixa Damir je dobio na tisuće pozitivnih komentara koji su dolazili sa svih strana zbog čega je odlučeno da upravo ova verzija pjesme, za koju je glazbu i stihove napisao Ante Pecotić, a aranžman Bojan Šalamon Shalla i Matija Rodić, dobije službeni video spot.

Divlji vjetre pjesma je koja je našla put do srca publike, ima jako puno ljudi koji ju vole i slušaju, a to mi je kao pjevaču najvažnije. U jednom od Eurovizijskih snimanja dobio sam challenge, izazov, da svoju pjesmu promijenim u drugi žanr. Fanovi Eurosonga ovu su verziju dočekali oduševljeno pa se nadam će se ovo ljeto plesati u ritmu EDM remixa Divljeg vjetra. Spot sam snimao u Rijeci, noću, a posebno se zahvaljujem u ime cijele moje ekipe, Islamskoj zajednici grada Rijeke, koji su nam bili ljubazni domaćini“, izjavio je Damir Kedžo.

Kadrovi u režiji Mladena Đakovića snimljeni su u Rijeci na Hostovom brijegu ispred arhitektonski najfascinantnije džamije u Europi, djela poznatog arhitekta Dušana Džamonje.

More in pop!mix/news

To Top