Connect with us

POP!MIX

Luminize predstavljaju potpuno novi singl i video

pop!mix/scena

Luminize predstavljaju potpuno novi singl i video

Luminize predstavljaju potpuno novi singl i video

 

Nakon što su singlom “Twilight” napravile zaokret u zvuku i u svoju glazbu unijele dark-pop momente, all-girl skupina LUMINIZE predstavlja potpuno novi singl na tom tragu – atmosferičnu baladu naslova “Follow You”! Pjesma je dostupna u digitalnom obliku kao i u radijskom eteru, a predstavljen je i prateći videospot.

Novi singl dolazi u trenucima kada djevojke započinju turneju s kultnom nizozemskom rock skupinom Golden Earring, koja ih je odabrala kao ‘support act’. Gotovo pa rasprodana turneja uključuje 10-ak nastupa diljem Nizozemske, a vrhunac je veliki koncert u Ziggo Dome areni u Amsterdamu, gdje će djevojke kao predgrupa Golden Earringu nastupiti 9. prosinca, pred više od 15.000 ljudi!

Ove četiri energične djevojke iz Crikvenice – Marcela, Matilda, Tea i Irena, već nekoliko godina žive i glazbeno djeluju u nizozemskom Den Haagu, istovremeno ne zaboravljajući na Hrvatsku i regiju. Regionalnim glazbenim fanovima su do sada podarile uspješne singlove “Zašto još volim te” ft. Marin Jurić-Čivro i “Glavni lik”, a predstavile su se i u akustičnom izdanju, kroz Akustika Session EP i video-serijal.

Novim singlom “Follow You” nastavljaju glazbeni smjer započet pjesmom “Twilight” i predstavljaju svojevrsni zaokret u zvuku, usmjeren dark-pop prizvuku s electro-utjecajem.

Ranije predstavljeni Akustika Session EP možete poslušati na Deezeru: https://AkustikaSession.lnk.to/LuminizeEP

http://www.luminizemusic.com/

More in pop!mix/scena

To Top