Connect with us

POP!MIX

Svea i Alexander Oscar ponovno u duetu u novoj pjesmi “Need to know”

Fotografija: Universal Music Group

Svea i Alexander Oscar ponovno u duetu u novoj pjesmi “Need to know”

Nakon vrlo uspješne pjesme Complicated koja je u Danskoj i Norveškoj postigla platinastu i zlatnu nakladu, a do danas skupila više od 40 milijuna streamova, skandinavski duo objavio je novu zajedničku pjesmu. Svea i Alexander Oscar moderan pop duet Need to know posvetili su prijateljstvu. 

„Svea i ja dijelimo snažno prijateljstvo koje se razvilo čim smo se prvi put zajedno našli u studiju i napisali “Complicated”, presretan sam što smo opet surađivali i stvorili predivne uspomene, ovo je bilo jako lijepo iskustvo“, govori Alexander.

„Jednog sam vikenda boravila u Kopenhagenu i otišla s Alexom u studio. Nismo imali nikakva očekivanja, ali iz toga je nastala ova pjesma u koju smo se oboje zaljubili. Njen je zvuk prilično drugačiji od onog koji krasi naš prvi zajednički singl, vjerujem da je to rezultat našeg kreativnog sazrijevanja“, dodala je Svea.

Foto: Universal Music Group

Talente ovih mladih pjevača potvrđuje velik interes publike u rodnim zemljama, ali i pažnja koju privlače na globalnoj razini. Svea među brojnim priznanjima ima i milijun mjesečnih slušatelja na Spotifyju, na kojem su njene pjesme poslušane više od 60 milijuna puta, dok su pjesme danskog pjevača do danas skupile više od 100 milijuna streamova.

More in pop!mix/bizz

To Top