Connect with us

POP!MIX

LORENZO I ANTONELA DOKO SNIMILI SPOT ZA NOVI SINGL

pop!mix/scena

LORENZO I ANTONELA DOKO SNIMILI SPOT ZA NOVI SINGL

Lorenzo i Antonela Doko predstavili su video spot za pjesmu ‘Sve što pomislim’. Neobična i zanimljiva priča zasigurno će vas zaintrigirati, a njezina posebnost i originalnost odmiče od dosad viđenih spotova! Glumci Lana Grubišić i Marko Mihaljević našli su se u zanimljivim ulogama koje su im omogućile da se pretvore u sve što pomisle! Uz njih, pojavljuje se i prekrasna Antonela, koja svojom energijom te vokalom ostavlja bez daha. Sve se to odvijalo pod redateljskom palicom Davora Flama, koji je ujedno i montažer spota.

Prekrasni kadrovi prirode smješteni su na Sljemenu, a dio ove priče snimao se i u Muzeju Iluzija u Zagrebu. Lorenzo je autorsko-producentski projekt Darka Bakića i producenta svjetskog glasa, Zvonimira Duspera Dusa, dok je osamnaestogodišnja pjevačica Antonela Doko dobitnica ovogodišnje glazbene nagrade Porin za najboljeg novog izvođača.

Potvrda velikog uspjeha stigla je i ovoga ljeta kada je DJ Mihael Mataković predstavio Lorenzo na Ultra Europe i MTV Summerblast festivalu što ovom projektu širom otvara vrata svjetske klupske scene.

More in pop!mix/scena

To Top