Connect with us

POP!MIX

Lorenzo, Lara Bang i Ivan Dečak udružili snage

https://youtu.be/KMWb6s1Pzxw

pop!mix/news

Lorenzo, Lara Bang i Ivan Dečak udružili snage

Lorenzo je sa svoja četiri prethodna singla već izgradio put prvog hrvatskog EDM-a prema radio eteru i opet si osigurao mjesto među svjetskom DJ elitom na Ultra Europe festivalu u Splitu. Lorenzo na ovogodišnje izdanje festivala stiže sa sjajnim novim singlom “S tobom sve je ludo” u kojem gostuju Ivan Dečak iz Vatre i Lara Bang iz grupe Bang Bang i za koji režiju spota potpisuje Ante Gusić. Još jedna odlična suradnja Lorenzovog producentskog tima kao stvorena je za klubove diljem obale, a i šire. “S tobom sve je ludo” nesumnjivo će biti ljetni hit –Lorenzo još jednom podiže letvicu domaće EDM produkcije.

Ivan Dečak, frontmen Vatre, o tome kako se snašao u novoj glazbenoj ulozi kaže:“Na poziv Darka Bakića, mog kolege i prijatelja, pristao sam na suradnju na njegovom side projectu Lorenzo. Vrlo brzo smo se usuglasili oko snimanja mog vokala pa je dio u studiju odrađen ekspresno, kratko i slatko. Pjesma je pravi ljetni hit pa se nadam da će nekome uljepšati nadolazeće vruće dane i noći.” 
Osim njega u pjesmi gostuje i Lara Bangpjevačica grupe Bang Bang.
“Lorenza pratim od samog početka i prvog singla. Jako mi se sviđa ideja kombiniranja electro popa i izvođača kojeg možda na prvu ne bi spojili s tom glazbom. Vrlo rado sam se odazvala Darkovom pozivu jer obožavam glazbene izazove, a kad sam čula pjesmu znala sam točno što ekipa želi i očekuje od mene. Nadam se da sam u tome i uspjela”, poručila je.
Osim najavljenog nastupa na Ultra Europe festivalu i nedavnog na prvom danu CMC festivala u Vodicama, Lorenzo će nastupiti i 28. lipnja u Rovinju u klubu Steel. Svakim nastupom osvaja sve više publike, svakim singlom sve više radijskih urednika, a ovaj novi pristup za hrvatske prilike utabat će put i cijeloj domaćoj EDM sceni.

„Lorenzo funkcionira kao producentski tim. Darko je zadužen za autorstvo i suradnje, Dus za radio edit i produkciju, a ja kao DJ za remixeve i javno izvođenje u klubovima i na festivalima”, zaključio je za kraj DJ Marko Kantolić.

More in pop!mix/news

To Top