Connect with us

POP!MIX

BOSUTSKI BEĆARI pjesmom “MOJE SVE” najavili novo razdoblje sa novim pjevačem

pop!mix/news

BOSUTSKI BEĆARI pjesmom “MOJE SVE” najavili novo razdoblje sa novim pjevačem

Jedan od najpopularnijih tamburaških bendova posljednjih deset godina, Bosutski bećari, snimili su novu pjesmu ‘Moje sve’ i u novoj postavi, s novim pjevačem Markom Funarićem, kreću u novo kreativno razdoblje! Bećari su osvojili srca publike velikim hitom ‘Sad kada došla si’, a uspješne su bile i pjesme ‘Želim te noćas’, ‘Samo me jednom pogledaj’, ‘Trebam te još’ kao i mnoge druge koje su objavili na albumu ‘Budi tu’.

https://youtu.be/MIYSztNiyI8

Nakon više od godine i pol dana diskografske stanke, nova pjesma pod nazivom ‘Moje sve’ premijerno je emitirana u ponedjeljak, 20.11. na Narodnom radiju. U pitanju je nova balada iza koje stoji autor hita ‘Sad kada došla si’, Marko Zeljković – Zelja koji je radio na tekstu i glazbi, a aranžmanom se pozabavio Branimir Mihaljević. Ono što pjesmu čini posebnom je i novi pjevač, Marko Funarić, koji se odlično snašao u ovoj ulozi.

‘Pjesmom ‘Sad kada došla si’ obilježili smo naše i mnoge druge živote, pogotovo početke onih zajedničkih. I dan danas pjesma je veliki hit, a sada nam je želja da se to isto dogodi i s novom baladom’, kažu Bosutski bećari.

More in pop!mix/news

To Top