Pratite POP!MIX

POP!MIX

LEONE singlom ‘Kako da zaboravimo’ najavljuju svoj prvi album

LEONE singlom ‘Kako da zaboravimo’ najavljuju svoj prvi album

„Na putu bez cilja stojimo, novog se jutra bojimo i kako da zaboravimo sva mjesta koja vidjeli smo i kako da zaboravimo sve riječi koje čuli smo.“

Pop-rock kompozicija koju potpisuje Leone romantičnim glazbenim notama naglašava važnost ljubavne hrabrosti i priklonjenosti prirodnom osjećaju za novi početak. Pjesma i spot govore o ljubavnim kušnjama koje su se pretvorile u besciljna lutanja i obeshrabrenje. Elementi balade isprepliću se s visokim vokalima koji pjesmi daju energičnost i raskošnu glazbenu slojevitost.

„Pogledaj prošlost i razmisli da li smo stvarno odrasli, lomi nas vjetar olujni, al’ život je jači – pobjeđuje.“

(Foto: Neven Jurjak)

Formalno okruženje u video spotu uspijeva prenijeti emocije u kojima se često nađu svi koji su barem jednom napravili važan životni korak. Glumac zatvoren u svoje misli pokušava odgonetnuti svoje osjećaje i zbog njih se odlučuje na pravi i posljednji čin.

Glazbu potpisuje Teddy Lion, tekst Irena Biškupović, a aranžman Davor Franjić.

(Foto: Neven Jurjak)

Grupa Leone nedavno je izbacila singl ‘Pitaj se’ koji je pokupio dobre reakcije publike. Osnovani 1999. godine u Poreču, nakon 16 godina sviranja obrada pod imenom Teddy Lion Selection te pet objavljenih CD-a, krajem 2015. godine odlučili su se okrenuti autorskoj glazbi.

Do sada su izbacili mnoštvo singlova među kojima su najpoznatiji ‘Skriveno srce’ i ‘Povedi me na put do neba’, a ‘Kako da zaboravimo’ najavni je singl njihovog prvog autorskog albuma.

Više iz rubrike pop!mix/news

Na vrh