Connect with us

POP!MIX

Kantautorica Luce singlom ‘Početak’ najavila ‘Susret’

Kantautorica Luce singlom ‘Početak’ najavila ‘Susret’

LUCE, jedna od vodećih hrvatskih mlađih kantautorica, ljetni je period upotpunila pravom glazbenom slatkoćom, svojim zadnjim singlom ‘Početak’ kojim se približava debitanskom albumu i njegovoj koncertnoj promociji.

Još jedna je to od pjesama sa svog nadolazećeg dugoočekivanog albuma prvijenca koji pod nazivom ‘Susret’ izlazi sredinom rujna. Lucin četvrti službeni singl s albuma napisala je u koautorstvu s još dvije osobe, gdje glazbu udruženo potpisuju Matej Milošev, Miro Gugić i Luce, a tekst Matej Milošev, s kojim već ima uspješnu suradnju.

NLO studiju pod budnim okom producenta i aranžera Srđana Sekulovića Skansija odrađuje se posljednja faza snimanja Lucinog albuma s kojeg su, podsjetimo, javnosti već predstavljene skladbe ‘Vraćam se’‘Otkucaji’‘Bar još tren’ i aktualna ‘Još i sad’.

(foto: Luka Nižetić)

Koncertna promocija Lucinog debitantskog albuma održat će se 19.10. u prostoru Velikog Pogona Tvornice Kulture. Uz pratnju svog uigranog benda i posebne goste Luce će uvesti publiku u svoj svijet emocija, a jedinstvena interpretacija te impresivan moćni, unikatni vokal učinit će ne sumnjamo ovu glazbenu večer još posebnijom i magičnijom. Mlada kantautorica vedra duha prije tri godine osvojila nas je i hipnotizirala svojim melankoličnim zvukom s EP-ja ‘U bojama’, nakon čega je uslijedio prvi solistički koncert u rasprodanom Malom pogonu Tvornice, poziv glazbene dive Josipe Lisac za gostovanjem na tradicionalnom koncertu u čast Karlu Metikošu, nominacija za Best Music Act 2016. na MTV Adria, a iste godine u ruke joj je predana nagrada za kantautoricu godine u Music Pub-u Zlatka Turkalja Hrvatskog radija.

Ne skrivajući svoje emocije, iskreno i ogoljeno, a opet kompleksno, Luce će se suptilno  otvoriti publici kroz svoj dosadašnji rad koji je tijekom pet godina djelovanja prikupio respektabilan izbor pjesama. ‘Možda mi’, ‘Na oblaku’, ‘Nakon dana tog’, ‘Sama ostajem’ postali su njene koncertne perjanice, a i recentni singlovi polako preuzimaju čvrstu poziciju nositelja njene umjetničke i glazbene prepoznatljivosti.

Sve informacije o koncertu dostupne su na službenom Facebook eventu. Ulaznice su do 1.8. u prodaji po early bird cijeni (50 kn) i dostupne na sljedećim prodajnim mjestima: ticketshop.hr | Dirty Old Shop | Rockmark | Dallas Records| Dallas Music Shop Rijeka.

(foto: Luka Nižetić)

 

More in pop!mix/news

To Top