Connect with us

POP!MIX

Davor Radolfi snimio novi spot: “Voliš li me još”

pop!mix/news

Davor Radolfi snimio novi spot: “Voliš li me još”

Davor Radolfi snimio novi spot: “Voliš li me još”

Pjesma “Voliš li me još” novi je službeni singl jednog od najpopularnijih pjevača Davora Radolfija za koji je ovih dana snimljen video spot.

Glazbu je skladao Darko Bakić, uz Luce i koautor teksta, a aranžman potpisuje Hrvoje Prskalo. Iskusna autorska ekipa s kojom Radolfi po prvi put surađuje potpisala je još jedan siguran hit zanimljivog i zavodljivog ritma. U godini u kojoj Davor Radolfi slavi 30 godina svoje dugogodišnje karijere koju je obilježio ljetnom turnejom Adriatica Latina Tour, itekako je spreman za nove glazbene izazove.

Od prvog singla “Tvoje ime kao ime ruže” 1989. godine pa do danas Radolfi je otpjevao pregršt divnih balada popout “Da života imam dva”“Božja Arija”“Mog života jidra”“Samo jednom se voli”“Neka živim kako živim” te je ostvario zapažene duete, s Oliverom je snimio “Ljubav je tvoja kao vino”, s Vannom “Samo dvije riječi”, s Brunom Krajcarom “Ura”, a sa svojim pratećim bendom Ritmo Loco zapalio je mnoge plesne podije s pjesmama u kojim dominira latino zvuk.

Upravo taj njegov temperament, sklonost latinoameričkoj glazbi i ugodan glas koji vjerno prenosi emocije savršeno su se uklopili u pjesmu “Voliš li me još”.

Redatelj spota Ante Gusić imao je relativno lagan zadatak jer Radolfi uz gitaru zaista najbolje prenosi osjećaje o kojima pjeva.

“Iako je prosinac rezerviran za božićne pjesme, ovu godinu završavam u svom stilu, prekrasnom ljubavnom pjesmom, zanimljivog ritma i s autorskom ekipom u koju potpuno vjerujem. Zanimljvo je vidjeti kako me mlađe kolege doživljavaju i mišljenja sam da spoj iskustva i svježih ideja sigurno ne može ostati bez rezlutata. Jako sam zadovoljan dosadašnjim pozitvinim kritikama i reakcijama urednika radijskih postaja na novu pjesmu i jedva čekam kad će zaživjeti i u slikama”, objasnio je Radolfi.

Voliš li me još
kao tebe ja
da se vrijeme vrati
sve bih opet iznova..

More in pop!mix/news

To Top