Connect with us

POP!MIX

Mate Bulić najavio veliku dvoransku turneju

(foto: Goran Berović)

pop!mix/najave

Mate Bulić najavio veliku dvoransku turneju

Danas je pred velikim brojem svojih obožavatelja, kolega i prijatelja, miljenik publike i kako ga vole nazivati, čovjek iz naroda, Mate Bulić, upriličio adventsko druženje u srcu Zagreba.

Ispred ‘Nove ploče’ u Bogovićevoj ulici u subotu su, uz podršku djevojaka iz zavičajnog kluba hercegovačkih studenata, prisutni uživali kako u domaćim delicijama iz Matinog kraja uz neizostavni pršut, sir, smokve i rakiju tako i u pjesmi,  gdje je Mate uz pratnju tamburaškog sastava Druga strana izveo pjesme Moja Hercegovina, Domu mom i trenutni veliki hit ‘Ja sam na te ponosan’ u kojem mu se pridružio i Frano Pehar, koji će zajedno s grupom Tarapana gostovati na sva tri najavljena koncerta.

Podsjećamo kako će se Mati na turneji pridružiti i pomno odabrani prateći glazbeni ansambl sastavljen od vrhunskih instrumentalista, a izostati neće ni gostovanje dragih mu kolega. 

U odličnoj atmosferi i pravoj maloj fešti uz voditelja Dalibora Petka Mate je službeno najavio svoju veliku dvoransku turneju. Pod imenom ‘Ja sam na vas ponosan’ Mate će u veljači iduće godine održati tri velika koncerta – 20.02. u Spaladium Areni u Splitu, 22.02. u osječkom Gradskom vrtu te 29.02. u Zagrebu u dvorani ‘Dražena Petrovića’, gdje će uz zagrebačku publiku na najljepši način uz završetak ove dugoočekivane turneje, proslaviti i svoj 63. rođendan!

Više od deset objavljenih albuma, zlatne naklade, preko stotinu koncerata diljem svijeta, festivalskih nagrada te pregršt legendarnih pjesama koje su već dobile svoje mjesto u narodu  poput ‘Domu mom’, ‘ Gori gora, gori borovina’, ‘Narodno veselje’, ‘Ja još uvijek kao momak živim’, ‘Tiho, tiho teče Neretva’, ‘Pjevam i plačem’, dovele su Matu do današnjeg statusa vodećeg imena domaće glazbene scene stoga vjerujemo da će ovi nastupi pred zagrebačkom, splitskom  i osječkom publikom predstavljati poseban emotivan momenat za Matu kao i  krunu njegove dugogodišnje uspješne karijere.

 

Spaladium Arena | Split 20.02.20.

Parter: 90kn
Tribina: 110kn
VIP: 200kn

Ulaznice:

Eventim.hr | Prodajna mjesta Eventima

—–

Gradski vrt Osijek | 22.02.20.

Parter: 60kn
Tribina: 90kn

Ulaznice:

Eventim.hr | Prodajna mjesta Eventima

—–

Dvorana Dražena Petrovića Zagreb  | 29.02.20.

Parter | 100kn
Tribina | 130kn
VIP | 200kn

Ulaznice:

 Eventim.hr Prodajna mjesta Eventima

 

 

More in pop!mix/najave

To Top