Connect with us

POP!MIX

PREMIJERA | “Budi mi sve” – MATÍJA predstavlja impresivan video spot u kojem glumi i njen zaručnik

Naslovna fotografija: Andrea Grzicic

pop!mix/news

PREMIJERA | “Budi mi sve” – MATÍJA predstavlja impresivan video spot u kojem glumi i njen zaručnik

Božidarka-Matíja Čerina uz novo umjetničko ime spremna je za svoju novu etapu

Nakon spektakularnog nastupa na ovogodišnjem natjecanju Dora 2020, kada je s Alenom Vitasovićem izvela sjajni duet “Da se ne zatare”, talentirana i nagrađivana Riječanka, Božidarka-Matíja Čerina, sada pod umjetničkim imenom MATÍJA predstavlja novi singl “Budi mi sve” i pripadajući impresivni video spot snimljen pod redateljskom palicom Filipa Gržinčića.

U singl “Budi mi sve” MATÍJA se zaljubila na prvo slušanje i odlučila da to mora biti njezina pjesma.

“Kad biram pjesmu koju ću pjevati, zaista ju moram osjetiti/doživjeti. Pjesma može biti izvrsna, ali ako je u srcu i duši ne osjetim… radije je prepustim nekom drugom.” Poručuje MATÍJA te nadodaje: “Ova je bila jedna od onih koje ne propuštam. To je razigrana, ali snažna pjesma koja zove ljubav u svoj život. Nešto što svi trebamo i svi želimo. Doživjela sam je kao trenutak u životu kada toliko snažno želite nekoga da je skoro pa neizdrživo. Ono kada zamišljate sve prekrasne trenutke s drugom osobom i želite da to nikad ne nestane.”

Video spot koji je sniman na tri lokacije – Rijeka, Vranja i Plomin, krasi jedna prozračna i intimna crta pa samim time u spotu nije mogao glumiti bilo tko.

“U videu glumi moj zaručnik iako sam se, moram priznati, itekako borila protiv toga. Naime, nisam htjela svoj privatni dio života gurati u glazbu, ali naravno da su me razuvjerili jer je emocija morala biti stvarna, a s kime bih je mogla imati ako ne s njim.” – entuzijastično pojašnjava MATÍJA čitavu priču oko video spota “Budi mi sve” čije je snimanje na polju s krevetom bilo prava pustolovina prepuna smijeha i zabavnih trenutaka.

“Eh da, dok sve zvijezde dolaze i odlaze sa snimanja pazeći da ne pokvare frizuru i šminku, ja sam, da bi stigli u Plomin snimiti završne kadrove, zgrabila karijolu na koju sam nakrcala rekvizite i madrac od kreveta te trčala s njom po selu. Ne moram ni govoriti kako su me nonice začuđeno gledale.” – ovim riječima MATÍJA približava samu atmosferu tijekom snimanja spota.

Riječi najnovije pjesme “Budi mi sve” napisao je Robert Pilepić, glazbu je napisala Sara Rapotec, dok aranžman pjesme potpisuje Duško Rapotec-Ute.

Fotografija: Andrea Grzicic

MATÍJIN predivan vokal zapamtili smo još prilikom njezinog sudjelovanja u prvoj sezoni popularnog glazbenog spektakla ‘The Voice – Najljepši glas Hrvatske‘ gdje joj je mentor bio Tony Cetinski.

Od recentnijih, velikih postignuća svakako vrijedi istaknuti i nastup na najvećem televizijsko-glazbenom spektaklu Hrvatske radiotelevizije – natjecanju Dora 2020, kada je s Alenom Vitasovićem, izvela sjajni duet “Da se ne zatare” te dosegla visoko četvrto mjesto ukupnog poretka najupečatljivijih nastupa prema glasovima publike, dok se u sveukupnom poretku pjesma smjestila na devetom mjestu.

Glazba je MATÍJI “jutro, podne i večer”. Naime, MATÍJA je i školovana glazbenica kojoj scena nije strana od njene 15. godine. Uz formalno obrazovanje, završila je i glazbenu osnovnu i srednju školu u Rijeci, a kroz godine bavljenja glazbom pjevala je prateće vokale u raznim bendovima, gostovala mnogim glazbenicima na albumima te sudjelovala na raznim festivalima (Grobnička skala, MIK, Uskrsfest, Čansonfest, INmusic…).

Također, osvajala je brojne glazbene nagrade za vokalnu izvedbu, među kojima izdvajamo onu posljednju – nagradu za najboljeg debitanta na prošlogodišnjem Festivalu dalmatinske šansone u Šibeniku kada je nastupila s pjesmom “Odolijevam”.

Singl “Budi mi sve” slušajte i na Deezeru.

More in pop!mix/news

To Top